Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zamilovaný kancléř Mynář o mladé milence: Nejde o účelový vztah!

Autor: simao - 
6. prosince 2013
18:44

Hradní kancléř Vratislav Mynář (46) přiznal, že vztah se sexy moderátorkou Alexandrou Noskovou (30) ho zasáhl jako blesk z čistého nebe. A nyní se dál rozplývá: cítí se, jako se dlouho necítil, o mladé milence přitom ještě nedávno prý určitě nepřemýšlel... Nebojí se však toho, že by vztah se starším mužem mohl být pro jeho mladší partnerku jen účelový? Mynář to odmítá.  

Venku to fičí, na Česko udeřil orkán Xaver, který přinesl sníh a srazil teploty. Vratislav Mynář se však cítí i přes tenhle marast pomalu jako na jaře, kdy přichází lásky čas. Hřeje ho jeho nový vztah s moderátorkou ČT Alexandrou Noskovou. Zemanův kancléř i přes nastupující zimu celý "rozkvetl".

Se svou milenkou si ostatně prohřál kosti na dovolené v Dubaji. Teď už je však zpátky doma a o svém novém vztahu opět promluvil. Co prozradil tentokrát? "Cítím něco, co jsem dlouho necítil," řekl spokojený Mynář v rozhovoru s moderátorem Veselovským na Frekvenci 1, který rádio odvysílá tuto neděli. Na otázku, zda je zamilovaný, pak Mynář dodal: "I takhle se to dá říct."

Nad Mynářem se přitom ještě nedávno stahovala mračna. S manželkou Kamilou žijí odděleně, Mynářovi se navíc příliš nedařilo ani po pracovní stránce - v předčasných volbách SPOZ i s Mynářem vyhořeli, kancléř navíc stále nemá bezpečnostní prověrku, kvůli které mu prezident Zeman dokonce před časem pohrozil vyhazovem. Nyní však Mynář září štěstím. Mladší partnerka mu pořádně rozproudila krev v žilách.

Účelového vztahu se Mynář nebojí

Ještě nedávno si přitom prý nedokázal představit, že by odešel z manželství do vztahu s mladou slečnou. Jako starší, poměrně úspěšný podnikatel s jistou politickou mocí se však nebojí toho, že by tenhle vztah byl účelový. "Nemyslím, si, že bych v tom měl hledat nějakou účelovost," řekl Mynář v rádiu.

S pohlednou Alexandrou jsou dva měsíce a sedli si prý až nečekaně dobře. "Ve spoustě věcech se řídím srdíčkem a pokud se takhle s někým setkáte, sednete si na první večeři na první dobrou a během dvou měsíců, co spolu jsme, už jsme zažili některé chvilky, kdy bych mohl alespoň trochu zaváhat a nebo díky chlapským zkušenostem zpozornět, tak můžu říct, že taková chvíle mezi mnou a Alex nenastala," dodal Mynář. Na Hradě tak vykvetla nová láska. A pochopení prý pro ní má i prezident Zeman.

strnad86 ( 9. prosince 2013 12:23 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

illis ( 7. prosince 2013 13:35 )

ninunka .

illis ( 7. prosince 2013 13:34 )

A co cítil, když si bral svoji ženu, to už neřekne . Jen kdyby makal za 17 000 hrubého, to by si své ženy považoval . Tihle pracháči jsou skoro všichni stejní, doma mají ženy a jinde si užívají . Jéé, kdyby ty ženy věděli, co neví .

illis ( 7. prosince 2013 13:31 )

A o co tedy jde, když ne o peníze . Chcete nám namluvit, že to byla láska na první pohled, aniž by vzájemně věděli, co je každý zač. On, kterému zůstane majetek v desetimilionech a ona z TV. Tomu by fakt věřil jen hlupák, jemu bude za 4 roky 50 let, ona bude stále mladá. Jeho žena dělala v rodinném podniku a nyní půjde bez ničeho . Opravdu pan Úžasný .

doktorka6 ( 7. prosince 2013 10:45 )

Ale no tak, to je jako v telonovele. ,,Sedli jsme si na první večeři,,No a co, to jako měli večeřet ve stoje? ....Ježíš, to snad není pravda, ten chlap je úplně mimo. Chudák, nechci vidět až se probere. Ale co, třeba mu to patří, každý svého štěstí strůjcem...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa