Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kancléř Mynář promluvil o krásné Alex: Uháněl jsem ji esemeskami!

Autor: ljš, vr - 
5. prosince 2013
05:00

Od dětství chtěla moderovat zprávy. Když se to ale Alexandře Noskové (30) podařilo a kariéra v České televizi se před ní začala otvírat, musela se vysněné práce vzdát. Kvůli lásce! Její vztah s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (46) by totiž mohl vést ke spekulacím o střetu zájmů. Jenže jak zamilovaný Zemanovec řekl Blesku: Když zapracuje srdíčko, tak se nedá nic dělat.

„Je to moje přítelkyně, jsme spolu od půlky září a jsem za to strašně rád,“ potvrdil Mynář Blesku.

Jak to tak bývá, seznámili se oba při práci a Zemanův kancléř přiznává, že to byl on, kdo udělal první krok: „Byl jsem na natáčení pořadu v České televizi, tam jsem se s Alexandrou seznámil a pak jsem ji začal uhánět esemeskami, aby šla na kafe."

Po pár schůzkách bylo zřejmě jasné, že se nejedná o nějaký nezávazný flirt a že je potřeba vyřešit možný konflikt zájmů. „Když zapracuje srdíčko, tak se nedá nic dělat. Zasáhlo mě to jako blesk z čistého nebe,“ rozplýval se Mynář. 

A když Blesk zveřejnil jejich fotky z dovolené v Dubaji, musela Alexandra v televizi rychle s pravdou ven. Údajně na svou žádost se tedy vrátila ke čtení dopravních aktualit. Kvůli lásce tak přijde o svou vysněnou práci. Ještě před časem totiž v rozhovoru se studentkou z Gymnázia Broumov, kam chodila, vyprávěla: "Já mám velké štěstí, že pracuju v České televizi jako moderátorka zpravodajství. Byl to můj dětský sen, když jsem byla malá napodobovala jsem doma hlasatele, třeba Alexandra Hemalu."

Z vysněné práce sice musela slevit, láska s Mynářem jí to ale vynahradí, zvlášť když bude její partner brzy zase svobodný. „Máme podepsanou manželskou smlouvu z roku 2003, vše je tedy mezi námi vyřešeno. Rozvod bude finalizován v rámci dnů až týdnů,“ řekl o svém manželství.

1xxxx1 ( 29. října 2019 18:27 )

Takovej, co má prachy a všechno zařídí se může hodit. Namyšlenej hradní trouba. Šoustat se dá i bokem. Jak se říká, chceš-li aby ti vztah vydržel, najdi si hodnou. Nechceš-li na ní být sám, najdi si hezkou.

itartas ( 8. prosince 2013 19:53 )

Pan Mynář mohl být docela pohledný, ale již je za zenitem a teď je to takový cvek.

itartas ( 8. prosince 2013 19:50 )

jana52 ( 7. prosince 2013 13:24 )

škoda jí, byl sympatická, že je tak zoufalá, to na ní nebylo vidět, jak jinak si vysvětlit tohoto tlučhubu, kterýho si pustila k tělu.... a nebo je to další sexy mozek s velkejma trenkama a ona další případ "vyrostla jsem bez taťky"... tak teď ho má a můžou založit klub s Paroubkovou... botičky od Diora budou asi taky...

nabellavf ( 7. prosince 2013 10:48 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa