Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilé milence přistihli při sexu na parkovišti: Žena si pak snažila obout cheesburger!

Gosset s Lucasem byli zatčeni za sex na veřejnosti, opilá žena se navíc pokusila obout burger jako sandál
Gosset s Lucasem byli zatčeni za sex na veřejnosti, opilá žena se navíc pokusila obout burger jako sandál  (Autor: Policie Georgia/profimedia-cz - ilustrace)
Autor: shp - 
12. listopadu 2013
07:08

Sex v opilosti zažilo mnoho lidí, ale nikdo to asi nedotáhl na úroveň Rachel Gossett. Žena z amerického Loganville v Georgii souložila se svým přítelem na parkovišti v autě. Když ji policista vyzval, aby toho nechala, z vozu vylezla a snažila si obout cheesburger jako botu.

Rachel Gossett si užívala s Frankem Lucasem v zaparkovaném pick-upu na parkovišti. Nějaký puritán je však viděl a jejich radovánky nahlásil na policii. Přivolaný důstojník na tento případ jen tak nezapomene.

Cheesburger si chtěla obléci jako sandál

Oba milenci byli namol opilí a zcela nazí. Důstojník Dick Lowry je vyzval, aby svého neslušného jednání okamžitě nechali a oblékli se. „Když se žena konečně oblékla, pokusila se obout cheesburger jako sandál,“ prohlásil policista.

Nemravnosti jim projdou

„Myslím, že to jasně vypovídá o stupni její opilosti,“ dodal. Oba milenci byli zadrženi za nevhodné chování a sex na veřejnosti, ale vše jim projde, protože byli v tmavé části parkoviště. Lowry vypověděl, že to bylo poprvé, co se setkal s tím, že chtěl někdo použít jídlo z fast foodu jako obuv.

Zobrazit celou diskusi