Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opilý otec na ulici souložil s autem! Soud mu dal zákaz vycházení

Daniel Cooper sexuálně obtěžoval zaparkovaný teréňák
Daniel Cooper sexuálně obtěžoval zaparkovaný teréňák  (Autor: profimedia.cz)
Autor: šim - 
19. září 2013
13:49

Přes den a zastřízliva starostlivý otec tří dětí, v noci a pod vlivem postrach okolí, který se neváhá oddat sexu s autem přímo uprostřed poklidného náměstí. To je Daniel Cooper (24) z Velké Británie, kterého při nočním tahu postihl sexuální záchvat.

„Je to milující a starostlivý táta,“ popisuje Daniela jeho manželka, která je z jeho chování v šoku. Tento ctihodný občan velšského městečka Holywell se však při noční pitce s přáteli choval zcela odlišně.


Nejdřív ho městské kamery zachytily, jak močí na ulici. Pak s kalhotami u kolem a tričkem přetaženým přes hlavu vběhl do stánku s nočním občerstvením, kde pohyby naznačujícími sexuální styk obtěžoval jeho zaměstnance.

Jako smyslů zbavený následně padnul na kolena a v předstírání koitu pokračoval. Své sexuální řádění završil u nebohého černého Land Roveru, který zaparkován a zajištěn ruční brzdou neměl šanci jeho běsnění uniknout.

Celý opilecký skandál měl dohru u soudu. Zostuzený Cooper, který byl konfrontován s nemilosrdnými důkazy, pro jistotu tvrdil, že byl tak opilý, že se na nic nepamatuje. Soud nicméně, aby předešel tomu, že to Cooper co nevidět zopakuje, mu dal zákaz nočního vycházení.

Po dobu tří měsíců nesmí po setmění, respektive po sedmé hodině večerní, vycházet z domu. Ze dveří může vyjít až po sedmé hodině ráno. Zákaz platí pro pátek, sobotu a neděli. Musí také zaplatit pokutu 2500 korun.

stanislavastecherova ( 25. ledna 2014 22:34 )

Nahota na prodej....

ylatouf ( 11. prosince 2013 14:38 )

Nebohý černý Land Rover, tak aby ještě otěhotněl.

anna1234 ( 19. září 2013 17:29 )

..moje auto bylo taky ojeté prvním majitelem a vědu z toho nedělám i když ne moc, ale bylo

libren ( 19. září 2013 16:27 )

Chudák auto Ještě že nebydlím v GB mít strach o to, že mě někdo ojede auto. Jinak v jednom českém filmu to bylo taky, ale nevzpomínám si na název. Dělal to tam do výfuku. Myslím, že tam hrál Vaculík a Krampol nějaké policajty.

mirkazam ( 19. září 2013 14:19 )

chichi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání