Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tělo dcery (10) spálili a vyhodili do popelnice: Otec se udal policii

Policie našla tělo dívky v popelnici
Policie našla tělo dívky v popelnici  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, geo - 
3. listopadu 2013
09:20

V sobotu ráno v Georgii ve Spojených státech volal na tísňovou linku muž s úmyslem spáchat sebevraždu. Když dorazila do jeho bytu policie, navedl ji k popelnici, ve které bylo tělo jeho dcery.  Z vraždy dívky je obviněn otec a nevlastní matka dítěte.

Rodiče desetileté dívky v Lawrenceville v americkém státě Georgia pohodili její spálené tělo do popelnice. Policie otce Emana Mosse a nevlastní matku Tiffany Mossovou obvinila z vraždy a krutosti na dítěti. Oznámilo to v sobotu policejní oddělení okresu Gwinnett.

Eman Moss v sobotu ráno na pohotovostní lince sdělil, že hodlá spáchat sebevraždu a že v jeho bytě na předměstí Atlanty je tělo jeho mrtvé dcery. Řekl, že vypila nějakou chemikálii a zemřela.
 Když dorazila policie, stál Moss ve spojovací chodbě mezi dvěma domy bytového komplexu. Ukazoval směrem k popelnici na dvoře, kde pak policisté objevili tělo a identifikovali jej jako desetiletou Emani Mossovou. V Mossově bytě nikoho nenašli.

Detektivové nyní vyšetřují okolnosti, které vedly ke smrti dívky a umístění jejího těla do popelnice, uvedla mluvčí místní policie Pam McDanielová, Povahu činu označila za velmi závažnou.

andrea68 ( 18. listopadu 2013 01:10 )

mzop, dlouho se z toho těšit nebudete, protože se k nám takovéto věci už také rozšiřují! Stačí si občas přečíst nějakou černou kroniku (dnes se tomu říká krimi).

mzop ( 3. listopadu 2013 14:27 )

To je humus... typickej pro Ameriku. Diky bohu za tu nasi malou zaprdenou zemicku. Je tu sice bordel a politika na hlavu, ale ve skole se nestrili (atd. atd.)

parapetka ( 3. listopadu 2013 09:55 )

Nech to vyšetřování američtí policajti přenechaj stupidnímu blesku,oni to vyšetří jako všechno před tím

Zobrazit celou diskusi