Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka (†12) se doma oběsila: Chtěla vidět svého mrtvého tatínka!

Autor: shp - 
26. října 2013
18:28

Zoufale chtěla znovu vidět svého tatínka, který zemřel před pěti lety. Stýskalo se jí po něm tolik, že se polská holčička Marysia Kislo (†12) oběsila. Své mamince nechala dopis na rozloučenou, ve kterém napsala, že chce tatínka znovu vidět.

Když maminka Monika (35) přišla do pokoje Marysie, aby jí přečetla pohádku na dobrou noc, knížku upustila na zem a začala křičet. Dívenka visela oběšená na podomácky vyrobené oprátce. Pomoci se jí již nedalo. Její tělo odřízl bráška Michal (13).

Tatínek zemřel na infarkt

Ve svém pokoji nechala dopis, ve kterém stálo: „Drahá maminko, prosím nebuď smutná. Tatínek mi moc chybí, chci ho opět vidět.“ Mariin milující otec Arek zemřel v roce 2008 na náhlý infarkt.

Matku drží nad vodou syn

„Před pěti roky jsem ztratila manžela Areka, tento rok dceru. Nevím, jestli dokážu jít dál. Nedokázala bych to, kdyby nebylo mého syna,“ prohlásila Monika.

Nevěděla jsem, že jí tatínek tolik chybí

„Nezdála se nešťastná. Neměla problémy ve škole, vypadala jako malá šťastná dívka,“ pokračovala Monika. „Netušila jsem, že jí tatínek chybí tak moc,“ dodala s pláčem.

dekatlon.je.tchurak ( 27. října 2013 10:43 )

Když žere.me Polské srač.ky a chtějí nás pochci.pat de.bilníma žrá.dlama tak ať pochcí.pají Polské haranti sebevraždou.

mortis69 ( 27. října 2013 04:37 )

Je to daň za vymývání mozků černoprde.lníky,co si na úkor obyčejných lidí žijou v luxusu a škody takto napáchané blahosklonně přehlížejí.Totéž platí zejména pro muslimy,kteří vychovávají své děti k tomu,aby se šli někam odpálit,protože je aláh příjme do nebe,když zabijí co nejvíce bezvěrců

miap ( 27. října 2013 02:08 )

miap ( 27. října 2013 02:08 )

miap ( 27. října 2013 02:06 )

Presne tak! Jen se divim, ze v tomto veku divka verila pohadkam o nebi, hranici to s fanatismem a v tomto pripade na panbickareni rodina doplatila. Smutne

Zobrazit celou diskusi