Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Katka (17) zmizela cestou od přítele: Co se jí stalo?

Kateřina zmizela neznámo kam, rodina se bojí o její život
Kateřina zmizela neznámo kam, rodina se bojí o její život  (Autor: Policejní deník)
Autor: ljš - 
28. září 2013
22:00

Rodiče sedmnáctileté Kateřiny Alexijové jsou zdrcení. Dívka v pátek zmizela cestou od svého přítele a všichni se bojí o její život. Podle příbuzných je možné, že neunesla vypjatou rodinnou situaci.

Pohřešovanou dívku naposledy viděl její přítel v pátek kolem poledne. Od něj pak vyrazila asi ve 12:10 na vlak do Čakovic, kde bydlí.

Nikdo však není schopen potvrdit, že na nádraží došla a do vlaku nastoupila. Podle Policejního deníku se kriminalisté domnívají, že za zmizením dívky stojí s největší pravděpodobností složitá rodinná situace, kterou dle sdělení příbuzných nezvládala.

Pokud jste dívku viděli, nebo o ní máte jakékoli užitečné informace, které by mohly vést k jejímu nalezení, kontaktujte linku 158.

zdrclamrdka ( 30. září 2013 06:31 )

a hubu

zdrclamrdka ( 30. září 2013 06:30 )

já ti ani nevím, proč nemám chuť odpovídat takovému hovadu jako jsi ty

snezny.levhart ( 30. září 2013 01:38 )

 Zmizení obou dívek tedy spojuje stejná metropole, stejný den (pátek) s intervalem týdne, dost možná i stejná denní doba, +- krátce po poledni. Dále, stejný věk, a kdybychom si u obou představili stejnou barvu vlasů, pak i přibližná podoba (širší líce, typický nos). Za předpokladu, že se v druhém případě - zmizení Katky - nemusí jednat o pokus sebeublížení, jak naznačují média, ale v obou případech by hrál roli např. únos, je hypotéza, že oba činy může mít na svědomí stejný pachatel/pachatelé, zatím dost snadná. Vzhledem k rozsahu zveřejněných informací, velmi stručných, navíc rozptýlených na celou Prahu, však považuji možnosti veřejnosti účinně napomoci pátrání za dost problematické a omezené, navzdory zřejmé pravděpodobnosti, že policie toho zatím moc nemá.

mandat ( 29. září 2013 21:57 )

V Nemecu se uz ruska mafie mlati mezi sebou.V USA prodavaji holky z cele Evropy.

mandat ( 29. září 2013 21:55 )

Je to divne. Obe jsou mlade a zdrave. Muze byt, ze je nekdo chytil a strcil do soukromeho bordelu. Nebo jsou prodany na organy. Takovy organ na cernem trhu stoji prumerne 100 tisic dolaru. Za obe divky kasiruje banda prumerne minimalne milion dolaru. je to priserne,ale tohle se deje temer denne po celem svete.

Zobrazit celou diskusi