Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 let hledali Čecha: V Karibiku se z daňového hříšníka stal úspěšný spisovatel!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
27. září 2013
05:55

Tenhle uprchlík z Česka se s tím nemaže! Léta ho policie nemohla najít a on se přitom stal slavným spisovatelem v karibské Dominikánské republice. A ani si nijak výrazně  nezměnil jméno. Když ale na Lubomíra Kordače konečně přišli, zase jim zmizel.

Potápí se, užívá si krás Karibiku a píše knihy o podmořských vracích. Hledaný Čech Lubomír Kordač je podle televize Nova jedna a tatáž osoba jako úspěšný dominikánský spisovatel Lubos Kordac.

Potvrdila to dokonce i policie, přesto muže stále nezadržela a neví ani, kde se v současnosti nachází. V Dominikánské republice přitom nedávno zasahovalo komando lovců lebek a zadrželo hned 8 hledaných osob, mezi nimi i podnikatele Miloslava Votavu. Spekuluje se pak o tom, že by zde mohl být i zloděj století František Procházka, hledaný pro krádež půl miliardy korun. To po Kordačovi pátrali kvůli přece jen menším, ale nikoli nezanedbatelným daňovým únikům. Jenže nyní mužům zákona patrně opět upláchl. Možná na Kordače přijdou, až zase vydá nějakou knížku...

japos22 ( 27. září 2013 11:22 )

jyoti ( 27. září 2013 10:03 )

KDO UMÍ, TAK UMÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AŤ SI UŽÍVÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi