Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dobrá zpráva: Matka dvou dětí se po 5 dnech našla živá!

Policie pátrá po Silvii Pletichové. Čekají na ni doma dvě děti.
Policie pátrá po Silvii Pletichové. Čekají na ni doma dvě děti.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
2. září 2013
20:06

Pět dní trnuli strachy, co se s jejich milovanou maminkou a manželkou mohlo stát. Silvie Pletichová (41) z Jablonce nad Nisou odešla minulou středu do práce a už se nevrátila. Dnes ji policisté ale našli živou.

V den, kdy šla Silviina roztomilá dcerka poprvé do školy, přišla ta nejlepší zpráva. Policisté volali panu Pletichovi a oznámili mu, že jeho ženu našli.

Přestože byla fyzicky v pořádku, byla podle televize Nova v hrozném psychickém stavu a na pokraji sil. Okamžitě ji tedy předali odborníkům. Podle švagrové byla zmizelá žena velmi nešťastná z nedávné smrti svého otce a těžko se s tím srovnávala.

Přesto prožívá celá rodina z jejího nalezení obrovské štěstí a doufá, že jí psychologové pomohou.

babicovyjedy ( 3. září 2013 04:06 )

asi byla v Egypte hulit cibuka Kramnymu

defakto ( 2. září 2013 21:21 )

...... kdo ví proč se vlastně zdekovala a kde vlastně byla !

marie60 ( 2. září 2013 20:46 )

 Mně taky umřel tatínek a s maminkou jsem musela být, protože k nám nechtěla.Měla rakovinu a přitom tady jsme měli zas otce od muže, který byl na tom taky špatně.Vždy jsem musela na neděli odjet od maminky, abych mužovi a tchánovi vyprala ,uvařila a tchána umyla, druhý den jsem zas odjížděla.Nervy jsem taky měla na pochodu ale musela jsem to zvládnout. Hlavně, že je paní živá, měla jsem obavu, že ji někdo něco udělal.

Zobrazit celou diskusi