Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vrah policista Babyka (35): Najdou mě u Karlštejna mrtvého!

Autor: vet, lmk - 
1. září 2013
07:16

Je vrah policista Miloš Babyka (35) mrtvý? I tuto verzi prověřují jeho kolegové, kteří po něm stále marně pátrají.

Je možné, že Babyka, který ve středu v Plzni zabil nožem svou manželku, spáchal sebevraždu. Naznačuje to dopis, který podle tn.cz policisté našli na místě činu. Musel ho napsat před vraždou, nebo krátce po ní.

Útočník v něm uvádí, že pokud ho policie najde, bude to v okolí Karlštejna a už nebude mezi živými. Možné je, že vrah je již mrtvý, ale také to, že si sebevraždu plánuje až na okamžik, kdy ho policie objeví.

1946 ( 1. září 2013 20:03 )

Jistě, je to srab. Kdyby se chtěl zabít, udělal to ještě na té chodbě co podřízl manželku. Místo toho se dal zbaběle na útěk, protože se má hodně rád. Myslím si, že je pořád někde v okolí Plzně.Kdo by kam vezl vraha. jedině někdo z vietnamské komunity. Někdo, komu jako policajt z cizinecké nějak pomohl. Mohou ho i skrývat.Někdo ho musí živit, se svou skoro 2 metrovou postavou nikam jen tak nemůže.

oliiiii3 ( 1. září 2013 10:00 )

Ja si myslim ze dokazal zabit jen manzelku, na sebe nevztahne na to je dost posrany. Spis se nekde schovava. Urcite by nezajel nekam do rujny ale nechal by se nalezt.

1946 ( 1. září 2013 09:54 )

Myslím si, že dopis nic nenaznačuje, jen si dělá ze svých kolegů prču. Je to hajzl, který se má hdoně rád.

sores ( 1. září 2013 09:29 )

Jen ať se oddělá zabiják, o jednoho dobytka méně když řešil problémy tak hnusným způsobem a nemyslel na své dítě! Opět to odnese chudák dítě, jako každý rozvod rodičů a jiné neshody.Děti jsou opravdu chudáci díky dospělákům.

marie60 ( 1. září 2013 07:50 )

No to je osel.Nemusel zavraždit svou ženu a mohl klidně žít.Dítě by aspoň mělo rodiče.Čím v tu chvíli ten magor přemýšlel,když vraždil svou ženu ? Zloba a agresivita,měl se jít radši léčit a nemusel takhle dopadnout.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání