Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Foto, ze kterého nebude mít Kerry radost: Večeří s Asadem, kterého přirovnal k Hitlerovi!

Autor: shp - 
2. září 2013
18:28

V Sýrii, kde podle USA použil diktátor Bašár Asad plyn na obyvatele, včetně malých dětí, se schyluje ke konfliktu. Americký ministr zahraničí John Kerry prezidenta Sýrie označil za Adolfa Hitlera. Ale ještě před čtyřmi lety si s ním užíval poklidné večeře.

Žádné jiné země na světě nyní nejsou tolik na nože jako Spojené státy americké a Sýrie. Po použití plynu, kterým byl podle vyšetřovatelů sarin, chtějí USA v zemi intervenci. Prezident Barack Obama si chce ještě zásah nechat schválit Kongresem, ale vtrhnout do země chce tak jako tak.

Jsi stejný jako Husajn a Hitler

Dalším, komu pije Asad krev, je americký ministr zahraničí John Kerry. Včera prohlásil: „Asad se přidal k diktátorům, jako je Adolf Hitler nebo Saddám Husajn, kteří použili na lidi chemické zbraně!“ To Asada zřejmě nepotěšilo, ale ještě před čtyřmi roky nebyly jejich vztahy natolik na ostří nože!

Kerry jel podpořit mír

Kerry, který byl tehdy senátorem za Massachusetts, byl v zemi na mírové návštěvě, kde se s Asadem snažil probírat kroky, které by v regionu vedly k míru. Politici povečeřeli společně s manželkami a vedli hlubokou diskuzi. Jak je dnes vidět, neodvedl v roce 2009 Kerry příliš dobrou práci.

japos22 ( 3. září 2013 13:09 )

Možná to zní cynicky, ale některým americkým raketám končí záruční doba a je potřeba je nějak využít... vždyť stály tolik peněz

alex0800 ( 3. září 2013 12:48 )

Stačí hledat na těch správných serverech.. Tedy třeba Club of Rome, Trilateral commision, případně si zagooglit.. Já už jsem jeho paměti četl před pěti lety a peklo je proti jeho představám velmi mírné slovo.. Není to člověk, dle jeho myšlenek.. Něco tak nelidského snad ani není možné, ale uvidíte sám..

namoroman ( 3. září 2013 11:35 )

Kde k tomu ale člověk přijde?Nikde jsem nic takového neviděl

alex0800 ( 3. září 2013 07:02 )

Myslíš válka o ropu a boj s civilním obyvatelstvem? To je pravá Rockefellerovská morálka.. Vyhladit přebytečné jedlíky.. Stačí si jen přečíst nějaký z braků, co napsal a vydržet alespoň do konce knihy.. Je to síla a hnus..

alex0800 ( 3. září 2013 06:59 )

To není novinka, že se chtějí zbavit starého kamaráda.. Kdopak platil Hitlera i ten jeho holocaust? Ano, US židé, konkrétně Rothchild, Rockefeller, ale i Bush Prescott a další.. Všem se hodil stejně jako Hitler v sukni, tedy Merkela.. Dokud nechtěl jít po svých loutkohercích v USA, to už bylo moc.. Těch pár milionů mrtvých civilistů je nikdy netrápilo, stačí si přečíst pár Rockefellerových knih a pochopíte Maoistu a jeho temné činy i sny.. Také si uvědomíte, že to co Nám připadá jako "náhody a příroda" jsou mnohdy splněné sny satanisty Rockefellera.. Na to,že ovládá nemalou část světového dění, skutečná apokalypsa.. A Kerry? Loutka NWO jako Barák Obava a jeho brácha terorista z Muslimského bratrstva.. Proto si USA chtějí užít zase svojí teroristickou válku, tedy válku, kde budou masakrovat civilisty!! To je jediný cíl všech válek poslední doby!! Zamyslete se.. Když se zbraně tak mocně vylepšují, jak je možné že z 10%mrtvých civilistů za 1.sv války jsme dnes postupně až na 99%!! PROTO, ŽE VEDOU VÁLKY PROTI CIVILNÍMU OBYVATELSTVU.. S CÍLEM SNÍŽIT POPULACI POD 0,5MLD.. GEORGIA GUIDESTONES JAKO DESATERO SATANISTICKÉHO HNUTÍ NEW AGE.. Proto Nový Věk - věk satana.. Mysleme, vždyť to nebolí ;-) Vlastenec

Zobrazit celou diskusi