Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladíci z auta stříleli po matce s kočárkem: Má je policie. Jak to doopravdy bylo?

Autor: sch - 
5. srpna 2013
19:00

Ač to zprvu vypadalo, že se mladíci v autě, kteří se proháněli po Mostě, asi úplně zbláznili. Málem přejeli matku s kočárkem a pak po ní i jejím příteli stříleli. Teď ale vyplynuly na povrch nové skutečnosti.

Incident se odehrál minulý týden v Mostě. Tři plešatí mladíci smykem zastavili před přechodem a málem smetli maminku s kočárkem. Muž, který je doprovázel, pravděpodobně přítel, se pak pustil s mladíky do hádky.

„Identifikovali jsme posádku vozidla Volkswagenu Golf, ze kterého padl výstřel. Zajištěna byla také startovací pistole, která mohla být zbraní, ze které se střílelo,“ řekla serveru Novinky.cz policejní mluvčí Alena Bartošová.

Bylo to trochu jinak

Při hádce ale muž prý mladíkům poškodil auto. Možná tím mladíky vyprovokoval k činu, ke kterému by jinak nedošlo. Později totiž v autě pár dojeli a padl jeden výstřel.

c3rb3r0s ( 6. srpna 2013 10:00 )

No, jelikož mladíci byly plešky tak bych řekl že skini, a ještě sem neviděl skinheada cikána. Pár byli samozřejmě cikáni, protože nikdo kdo nemá v hlavně na.... by kopal do auta skinům, kort když má sebou fakana a manželku. Blesk tohle záměrně neuvádí, protože ví že by se všichni okamžitě postavili na stranu mladíků, čemuž se nelze divit, proto by to z "útoku na mladý pár" bylo překvalifikováno na "lov škodné"

ppadys13 ( 5. srpna 2013 20:40 )

okamžitě zastřelit

marie60 ( 5. srpna 2013 19:46 )

demiro ( 5. srpna 2013 19:25 )

Ježíš? Jací mladíci? A na přechodu? A manželé s kočárkem? Na místě ty *** zastřelit a Blesk se jich ještě zastává... Auto bych jim zdemoloval, zároveň i s jejich dršťkami...

Zobrazit celou diskusi