Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotná žena nalákala dívku (†17) domů: Tam ji s manželem znásilnili a zavraždili!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, lm - 
3. srpna 2013
06:30

Neskutečná muka si před svou smrtí vytrpěla teprve sedmnáctiletá zdravotní sestřička Hu Yixuan z Číny. Jako oběť si ji vybral manželský pár pro uspokojení svých zvrhlých představ. Dívka přitom doplatila na svou dobrsrdečnost.

Manželský pár z Číny řešil partnerské neshody opravdu zvráceným způsobem. Podle sousedů manžel nachytal svou ženu v posteli s jiným mužem a chtěl od ní odejít. Ta se ale pokusila vztah zachránit tím, že splní manželovi jeho přání a najde mu pannu, se kterou se bude moct pomilovat.

K tomuto odpornému činu si na ulici vyhlédla teprve sedmnáctiletou zdravotní sestřičku Hu Yixuan a skácela se před ní na chodník, kde předstírala vážnou nevolnost. Pozorná internistka těhotnou ženu proto doprovodila až k dveřím jejího domu.

Jenže tam na ně čekal manžel povedené podvodnice, který nabídl mladé zachránkyni jogurt říznutý prášky na spaní. Když ji omámil, pokusil se ji znásilnit. Dívka ale zůstala při smyslech a s násilníkem bojovala. Během zápasu ji pár udusil dekou a poté nacpal její tělo do kufru, který zakopali na poli. Z vraždy manžele usvědčili nahrávky z pouličních kamer.

mortis69 ( 3. srpna 2013 16:01 )

Trest smrti-dobrá,ale kulka je moc rychlá a myslím,že si jí ke konci přálo i to děvče Chce se to porozhlídnout v minulosti a takový pomalý nabodnutí na kůl,by nebylo od věci

mortis69 ( 3. srpna 2013 15:52 )

To se pleteš.Při vícenásobné vraždě,nebo brutálním způsobu je u nás výjimečný trest až třicet let.A čmoudům automaticky dávaj 50% slevu za to,že po nich někdo chce,aby pracovali a oni se násilím jen bráněj nesnesitelnýmu rasizmu.

kimirsen ( 3. srpna 2013 10:33 )

Je to hrůza, ať se to stane u nás nebo v Číně, ale tihle dva z té Číny mají jistotu, že je čeká poprava střelou do zátylku. Aspoň trochu bude učiněno spravedlnosti zadost na rozdíl od Česka.

Zobrazit celou diskusi