Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Terezka (†18) se střelila přímo do srdce! Mohla za to nešťastná láska?

Terezka se střelila přímo do srdce
Terezka se střelila přímo do srdce  (Autor: Archiv Blesku,facebook.com)
Autor: Vlaďka Hradská, mokk - 
15. března 2013
05:00

Strašné. Pro nečekaný a radikální odchod ze života se rozhodla Terezka (†18), studentka obchodní akademie. Dívka se ve středu v podvečer ve Lnářském Málkově na Blatensku zastřelila. Pohledná maturantka se prý zabila kvůli nešťastné lásce.

 „Okolnosti její smrti vyšetřujeme. Nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o násilný  trestný čin. Proto nebudeme další informace sdělovat,“ řekla ve čtvrtek pouze jihočeská policejní mluvčí Lenka Holická.

Nešťastná láska?

Mezi lidmi se mluví o tom, že se dívka zabila z nešťastné lásky. „Prý se rozešla s klukem. Přitom byla veselá, bezproblémová a ve škole šikovná. Nikdy bych to do ní neřekl,“ poznamenal jeden ze sousedů. Obyvatele malé vísky tragická smrt zaskočila a nechtěli o ní mluvit. „Ani podle jejích blízkých nic nenasvědčovalo tomu, že by byla tak moc nešťastná, aby se kvůli tomu zabila. Vypadá to, že se střelila revolverem přímo do srdce,“ řekl zdroj obeznámený s případem.

Zbraň otce

Dívka, která vyrůstala jako jedináček, nechala dopis na rozloučenou. Co ji přesně dohnalo k tomu, aby proti sobě namířila zbraň, z něj ale nevyplývá. Terezka se zastřelila jednou z legálně držených zbraní svého otce. Kromě obrovské bolesti tak teď bude muset rodina ještě vysvětlovat, jak se ke zbrani dívka dostala.

zofka458 ( 18. března 2013 21:13 )

Opravdu některé komentáře jsou ubohé.. Znala jsem jí osobně a určitě nebyla ta rozmazlená holka.. nikdo nevite co v tu chvíli se jí honilo hlavou

michalka92 ( 18. března 2013 13:33 )

z některých komentářů mi je opravdu zle. Jak někdo může vypustit něco takového z pusy. Jak můžete soudit člověka, kterého jste ani neznali! Žádnej takhle mladej život si nezaslouží skončit. Mě zemřel přítel v nedožitých 19 let a vím jaké to je! Neuvědomujete si jak je asi jejím rodičům. Ano byla mladá našla by si někoho jiného já svou pravou lásku našla až ve 20 letech, ale nikdo nevíte co se jí honilo v hlavě.Chudák Terezka.. Upřímnou soustrast rodině

pekna.potvora ( 17. března 2013 11:43 )

presne tak, úplne to sedí na dnešnú dobu..

spon1 ( 15. března 2013 19:46 )

Ty o tom asi něco víš hezkých pár řádek od člověka který má inteligenci houpajícího koně snad ani na nic jinného by jsi s toho Tvého mozečku o průměru lískového oříšku dostat nemohl. Fandím Ti a ať Ti Tvé názory vydrží kdyby se to nedej bůh stalo u Tebe v rodině nebo u Tvého blízkého přítele!!

spon1 ( 15. března 2013 19:45 )

Ty o tom asi něco víš hezkých pár řádek od člověka který má inteligenci houpajícího koně snad ani na nic jinného by jsi s toho Tvého mozečku o průměru lískového oříšku dostat nemohl. Fandím Ti a ať Ti Tvé názory vydrží kdyby se to nedej bůh stalo u Tebe v rodině nebo u Tvého blízkého přítele!!

Zobrazit celou diskusi