Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejmladší oběti metanolu třikrát vykradli hrob: Matka Míši (†22) se pokusila zabít

Kauza Metyl pokračuje. Neznámí vandalové už třikrát po sobě otevřeli a vykradli hrob Míši S. (22), která zemřela na otravu jedovatým alkoholem.
Kauza Metyl pokračuje. Neznámí vandalové už třikrát po sobě otevřeli a vykradli hrob Míši S. (22), která zemřela na otravu jedovatým alkoholem.  (Autor: reprofoto Tv Nova)
Autor: mar - 
24. července 2013
21:29

Dívka se otrávila po vypití pančovaného rumu vloni na podzim a stala se jednou z nejmladších obětí kauzy methyl. Podle TV Nova se její matka po smrti své dcery psychicky zhroutila a pokusila se o sebevraždu.

Zneuctění hrobu je pro maminku Míši, paní Janu Š. další ranou. Hrob s číslem 13, podle dne, kdy se Míša narodila a také dne, kdy urnu s jejím popelem rodina vložila do hrobu, se totiž vandalové již potřeří pokusili otevřít.

Do hrobu společně s urnou maminka Míši vložila také ocelové prstýnky, které Míše věnoval její přítel. Poprvé hrob vandalové otevřeli v únoru a prstýnky ukradli. Když hrob otevřeli potřetí, již tak zničená Jana Š. zkolabovala a pokusila se o sebevraždu.

Míšina maminka si nikdy neodpustí, že se s dcerou před smrtí nedokázala usmířit. Pár měsíců před neštastnou událostí se totiž pohádaly a čas na srovnání celé situace už bohužel nenašly.

Ze smrti dcerky viní Míšina maminka majitele motorestu v Oseku nad Bečvou, od kterého prý její dcera otrávenou láhev koupila. Bohumil Malátek, který je jedním z obviněných v kauze Metyl, však vinu popírá.

Vyšetřování kauzy, která má 50 obětí, se blíží ke konci. Všichni obvinění se před soud postaví zřejmě už na podzim.

rumovapalice ( 25. července 2013 12:31 )

a zemana ti není líto?víš jakou si on dělá chudák o nás starost

mrdkazeman ( 25. července 2013 02:04 )

Zaziva ty špíny co tohle zpusobily nahazet i s temi vykradaci hrobu spolu s jejich rodinami do jedny jamy,predtim je zbicovat a mucit a pak je zasypat,aby se pom alu dusili hlinou a piskem.Je mi moc lito ty paní.

jtabp ( 24. července 2013 22:09 )

Předpokládám, že máte další dítě, máte pro co žít!

Zobrazit celou diskusi