Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bývalý voják znásilnil a zavraždil malou April (†5): Seřezali ho spoluvězni!

Bridgera seřezali ve vězení jeho spoluvězni.
Bridgera seřezali ve vězení jeho spoluvězni.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: psch - 
9. července 2013
16:06

Říká se, že ve vězení to mají nejtěžší ti, kteří se dopustili násilí na ženách a dětech. A nejspíš to bude pravda, dokazuje to incident, který se odehrál ve věznici Wakefield v Anglii. Spoluvězni si pohráli s vrahem pětileté April.

Mezi kriminálníky jsou nejméně oblíbení ti, kteří ublížili nebo zabili ženu či dítě. Svoje o tom už ví i Mark Bridger, který autem srazil z kola pětiletou April. Pak ji znásilnil a zavraždil. Dostal doživotí.

A málem se už nedožil pondělí. Ve vězení ho totiž surově zmlátili jeho spoluvězni, podomácku vyrobeným nožem ho pořezali ve tváři. Bridger se v bolestech válel na zemi a křičel o pomoc. Zachránili ho až bachaři.

Záchranáři ho museli odvézt do nemocnice, kde vyfasoval několik stehů na tváři. „Jestli jsem byl někdy na pochybách o nenávisti vůči němu jako odsouzenému vrahovi dítěte, tímhle incidentem jsou pryč,“ řekl zdroj z věznice.

Ostatky nenašli

Roztomilá holčička April jela na kole, když ji Bridger srazil svým Land Roverem. U soudu tvrdil, že ji skutečně 1. října loňského roku přejel a tělo pak někam ukryl, ale nepamatuje si kam, protože byl opilý. Ostatky malé holčičky dodnes nenašli.

sores ( 10. července 2013 10:32 )

Zabít a před tím mučit ho měli, takový živočich si nezaslouží žít!!! To dítě trpělo nelidsky než zemřelo.

mblumel ( 9. července 2013 23:14 )

Jak to chodí ve věznicích, mě nezajímá, a knížku o tom bych určitě nečetl. Jak praví přísloví: "Každý svého štěstí strůjcem" a když je někdo v base na násilný trestný čin nebo dokonce za vraždu, tak to určitě není náhodou. A mluvit o nějaké vězeňské spravedlnosti? To je přece naprostá blbost. Tihle lidi mají úplně jiná "měřítka hodnot".

lennne ( 9. července 2013 20:28 )

a jeste tvrdi, ze byl tak opily, ze nevi kde je telo....

zlobivka1986 ( 9. července 2013 18:57 )

Pokud se nenašlo tělo, jak vědí, že jí znásilnil?

babicovyjedy ( 9. července 2013 18:09 )

Ty jsi byl ten vypravec?

Zobrazit celou diskusi