Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prošly jsme peklem! Promluvily ženy, které byly deset let sexuálními otrokyněmi

Trojice žen, které unesl a 10 let věznil Ariel Castro, poprvé promluvila na kameru.
Trojice žen, které unesl a 10 let věznil Ariel Castro, poprvé promluvila na kameru.  (Autor: ČTK)
Autor: psch - 
9. července 2013
12:35

Amanda, Gina a Michelle – ženy, které se po deseti letech dostaly ze šíleného zajetí, poprvé promluvily na videu. Jejich příběh obletěl svět. Z hrůzostrašných praktik únosce Ariela Castra už se pomalu otřepávají, o předchozích deseti letech ale mluvit nechtějí.

Mučení, týrání, znásilňování, jedno zplozené dítě, potupné úkoly... To všechno se odehrávalo deset let v americkém Clevelandu, kde trojici žen ve svém domě věznil Ariel Castro. Po dlouhé době se v květnu podařilo uniknout Amandě Berry, která osvobodila i zbývající dvě ženy.

Od té doby se ženy dávaly dohromady. „Děkuji všem za lásku a podporu, pomáhá mi to ve vybudování nového života,“ řekla Michelle. „Hlavně chci, aby každý věděl, že jsem šťastná a doma se svojí rodinou a přáteli,“ řekla na kameru Amanda. „Jsem silnější každým dnem,“ dodala.

Peklem s úsměvem

Na tvářích všech tří žen je vidět úleva a projevuje se i zasloužený odpočinek od všech zvěrstev, kterými si prošly. „Možná jsem prošla peklem a zpět, ale jsem dost silná na to, abych tím peklem prošla s úsměvem na tváři, hlavou vztyčenou a nohama pevně na zemi,“ dodala Michelle.

Trojice bratrů

Trojici žen mlátili a znásilňovali bratři Castrovi. Ariel (52), Pedro (52) a Onil (50) je drželi ve svém domě na předměstí Clevelandu, jenom kus od míst, kde tehdy dívky žily a odkud je Ariel Castro unesl.

alex0800 ( 10. července 2013 06:46 )

Tedy teď už zase není tyranem jen Ariel, ale i jeho dva bratři? A proč je tedy pustili na svobodu? Plesku příště si ty kachny vyper, než je vypustíš na světlo boží ;-) Vlastenec

jerry ( 9. července 2013 19:57 )

Po to desetiletém znsilnování se tváří celkem spokojeně.

fandamilan ( 9. července 2013 15:30 )

Amerika náš vzor.Jen at se ničí navzájem.Holky nevypadají že by moc trpěly a měly se špatně.

Zobrazit celou diskusi