Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Auto v Liberci srazilo chodkyni (†65): Řidič od nehody ujel, žena zemřela!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: ČTK - 
5. července 2013
17:34

Na přechodu v Liberci srazilo auto 65letou ženu. Řidič z místa nehody ujel. Přestože se záchranáři snažili ženu oživit, těžkým zraněním nakonec podlehla. 

K nehodě došlo ve frekventované Londýnské ulici. Záchranáři se snažili sraženou ženu oživovat, jejich snaha byla bohužela marná. "Poranění byla neslučitelná se životem," řekl ČTK ředitel Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Stanislav Mackovík.

Podle krajské policejní mluvčí Vlasty Suchánkové byla nehoda na operační středisko policie nahlášena deset minut před 16:00. Auto ženu srazilo na přechodu nedaleko autobusové zastávky. "Řidič nezastavil a pokračoval podle svědka, který nehodu nahlásil, směrem ke kruhovému objezdu, kde odbočil doprava směrem na Staré Pavlovice," řekla Suchánková.

Svědek podle policejní mluvčí nedokázal auto identifikovat, policie nemá ani registrační značku, na místě ale zůstaly zbytky z rozbitého světla. "Je to starší vůz černé nebo tmavě modré barvy a má rozbitou pravou přední stranu," řekla Suchánková. Policie po řidiči a voze pátrá, případní svědci se mohou hlásit na tísňové lince 158.

podplachetkouosoba ( 6. července 2013 01:21 )

můžou za to ty kapitalistické zebry!

podplachetkouosoba ( 6. července 2013 01:20 )

kdyby chodci taky svítili nebo aspoň praporek nosili, tak by se to nestalo!

podplachetkouosoba ( 6. července 2013 01:17 )

taky občas na přechodu přehlédnu a v šoku rychle radši odjedu, nikdo nemáme rád ty oplétačky potom, život to nevrátí a vždycky je někdo kdo pomůže poblíž. no stane se, no. chudák děcko

golf33 ( 5. července 2013 20:20 )

Bohužel můžou. Pokud se zákonodárný sbor nebude chovat jak má, budou se stejně chovat i běžní občané. Naši poslanci jsou bohužel jen bolševicko-pravicovo-křesťanská banda zlodějské verbeže.

jote ( 5. července 2013 19:21 )

No hlavně, že ta poslanecká pakáž je v klidu, zákon o přechodem měl být dávno změněn, přinejmenším tomuto hovadu přeji totéž

Zobrazit celou diskusi