Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík zabil svého kamaráda v autě: Fotku mrtvého těla vystavil na FACEBOOKU!

Mladík zabil svého kamaráda v autě.
Mladík zabil svého kamaráda v autě.  (Autor: Foto - Policie)
Autor: mok - 
6. července 2013
07:36

Devatenáctiletý Max Parker zabil svého nejlepšího kamaráda Bena Henshaw, když se svým Peugeotem vjel do jezera. Snímek mrtvého kamaráda navíc umístil na sociální síť!

Obyčejná jízda autem skončila tragickou nehodou, když devatenáctiletý Max nedokázal zabrzdit a společně se svou dívkou a nejlepším kamarádem Benem  vjeli do jezera. Nehodu bohužel šestnáctiletý Ben nepřežil. Po dlouhých sedmnácti hodinách jej záchranáři našli utopeného.

Pro truchlící rodiče ale přišel další šok, když se na sociální síti objevila fotka jejich mrtvého syna, jak jeho tělo plave na hladině jezera. Na facebook ji umístil právě Max, který nehodu zapříčinil.

Max byl poslán do vazby na třicet měsíců a navíc dostal zákaz řízení na pět let. Soudce se ke snímku vyjádřil slovy: "Tohle nelze podceňovat. Obrázek je šokující," řekl serveru Dailymail.uk.

maximillian ( 7. července 2013 18:29 )

To se stalo v UK, ne US.

hylmi ( 7. července 2013 09:46 )

Vůbec nevíte o čem tady mluvíte on věděl , že to auto není ve stavu aby mohlo na silnici a přesto s ním vozil kamarády . Za to dostal flastr. http://***bbc.co.uk/news/uk-england-23184847 Tak si o tom nejdřív něco přečtěte než tady zacnete dělat odborníka přes výrobní vady autobilů

lisa22 ( 6. července 2013 13:13 )

fuj...hyena....

papik ( 6. července 2013 13:05 )

Řidič NEMUSÍ být v každém případě vinnen, zato vy asi budete v každém případě blbá: obecně to v žádném případě neplatí; co třeba výrobní vada auomobilu? Nebo pokud je řidič profesionální a za stav vozidla odpovídá firma? (pravda, tady mají firmy práva a zaměstatnci za ně zodpovědnost) a nebo pokud způsobí nehodu třetí osoba. Stejně tak stav silinice atd. NA druhou stranu záleží na tom, jestli nebyl pod vlivem alkoholu nebo jiných psychotropních látek, jestli dodržel předpisy a přizpůsobil jízdu stavu vozovky. To co vadí zas mě, jak mají všichni plnou hubu morálky a zároveň si zodpovědnost pře¨hazují mezi sebou jak horký brambor. Každopádně bych ho za tohle netrestal, protože spoustu mladých lidí by daleko víc přimnělo ke vzájemné zodpovědnosti fotka mrtvýho kluka než bůvhvíkolikaleté vězení.

annael ( 6. července 2013 12:36 )

A v tom parlamentu je kdo? Kdy ti lidé vyrůstali a výchovu a návyky pobírali?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání