Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poslední šance najít Maddie: Může být živá, tvrdí vyšetřovatelé!

Rodiče Maddie mají stále naděje, podle policie může být naživu.
Rodiče Maddie mají stále naděje, podle policie může být naživu.  (Autor: Scotland Yard)
Autor: ljš - 
4. července 2013
17:52

Pět let po ní zoufale pátrají, pět let prožívají muka, protože nevědí, co se s jejich holčičkou stalo. Britští vyšetřovatelé však nyní prověřují desítky nových podezřelých a věří, že Maddie McCann světa může být stále naživu.

Scotland Yard údajně identifikoval 38 podezřelých, včetně 12 Britů. McCannovi s jejich totožností byli seznámeni, ale nikoho z nich údajně neznají. Únosci si je tedy museli vytipovat až na místě. Krom Scotland Yardu se případem zabývá také sedm soukromých detektivních kanceláří.

Inspektor Andy Redwood deníku The Sun řekl, že už jeho tým vyslechl desítky svědků a prověřil stopy, které dosud vůbec nebyly součástí vyšetřování. Je to tak unikátní a možná zcela poslední možnost, jak se dobrat něčeho nového.

"Dává nám to možnost nahlížet na případ z čerstvého úhlu pohledu a přinést naprosto nové spojitosti. A já věřím, že když tyto nové souvisloti spojíme dohromady, přinese to jasné výsledky," řekl novinářům.

 

Shelby16 ( 5. července 2013 01:31 )

Holčička to byla pěkná, ale nechápu, proč je mediálně nejsledovanějším případem světa, pokud jde o ztracené dítě ? Její rodiče žádné celebrity nejsou...

Zobrazit celou diskusi