Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nová stopa v případu ztracené Maddie: Unesla ji skupina Britů?

Autor: ljš - 
15. března 2013
09:48

Už téměř šest let manželé McCannovi zoufale pátrají po své ztracené dceři Maddie. Nyní jim tým vyšetřovatelů ze Scotland Yardu dal novou naději. Se zmizením holčičky má podle něj něco společného skupina Britů, která v době, kdy byla Maddie unesena, v oblasti pracovala.

Šest až osm Britů, po kterých vyšetřovatelé podle deníku The Sun pátrají, pracovalo v době zmizení malé Maddie v oblasti jako uklízeči. Pohybovali se v bílé dodávce, která je zmiňovaná v celé řadě svědectví lidí, kteří tvrdili, že holčičku po zmizení viděli.

Na rozdíl od dodávky se o této skupině mluví ve spise vůbec poprvé. Je to tak zcela nová vyšetřovací linie.

Detektivové proto nyní obcházejí majitele domů v sousedství hotelu v portugalském Praia da Luz, odkud Maddie 3. května 2007 zmizela, když byli její rodiče na večeři s přáteli. Jejich úsilí napjatě sledují nejen manželé McCannovi, ale celý svět, který věří, že případ holčičky s andělskýma očima bude mít šťastný konec.

naidka ( 16. března 2013 07:36 )

tak jestli větu cituji: jedinné co je ti podtrženo je "toť" jelikož se jedná o anachronismus, považuješ za chyták, tak potom jsme se pobavili oba.

blooroses ( 16. března 2013 01:09 )

Ty mě vážně bavíš. Pleteš si počeštěný výraz se slangem A když podle těch kravin, co jsou mi zde vnucovány napíši, vědomě špatně, jedinné, sama se chytneš a tou opravou popřeš všechno co mi tu vnucuješ

naidka ( 15. března 2013 19:48 )

to říká někdo, kdo si neumí ani přečíst odkaz a bazíruje na překlepech, zatímco sám s pravidly pravopisu v rukou píše nesmysly.

naidka ( 15. března 2013 17:34 )

opravuji pro blooroses: nepochopitelný

naidka ( 15. března 2013 17:28 )

za zkomolení nicku se omlouvám, všimla jsem si pozdě. Když používám Google, a to dost často, tak snad proboha vím, jak se to píše, použila jsem slangový výraz, ostatně pro tebe zřejmě nechopitelný . Když jsme v tom hnidopišství, ještě se pozastavím nad tvým slovem "jedinné", což je taky špatně. A ještě bys mi mohl/a napsat, ať ti netykám.

Zobrazit celou diskusi