Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nová stopa v případu ztracené Maddie: Unesl ji tento pedofil?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
24. listopadu 2012
13:16

Už pět let nočních můr o tom, co se stalo s jejich holčičkou, mají za sebou manželé Gary a Kate McCannovi. Zabili ji, unesli ji pedofilové nebo snad vyrůstá v jiné rodině? Jejich bolest si nedokáže nikdo představit. Policie však případ ztracené Maddie znovu otevřela, jsou na stopě gangu pedofilů.

Pedofil Raymond Hewlett (†64) bydlel jen hodinu cesty od místa, kde Maddie s rodinou na dovolené bydlela, a přiznal dokonce, že děvčátko nejméně dvakrát před tím, než byla unesena, viděl. Podezření na něj padlo už jednou krátce po zmizení holčičky, když si manželé Thomsonovi vzpomněli, že se jim Hewlett svěřil, že jeho děti chtěl koupit marocký gang, aby je pak prodal pedofilům, a že on nyní s rodinou odjíždí právě do Afriky udělat skvělý obchod.

Policisté však v té době nevěnovali tomuto svědectví velkou pozornost. A zjistit Hewlettovo alibi na noc, kdy došlo k únosu, se nepodařilo ani soukromým detektivům manželů McCannovým, kteří se případem začali zabývat, když ho policie bez výsledku uzavřela. Odmítl s nimi mluvit, pokud mu nezaplatí obrovskou částku.

Objevilo se však svědectví Petera Verrana ze Skotska. Ten tohoto pedofila, žijícího se svými šesti dětmi a manželkou v karavanu, potkal v jednom marockém kempu. I jemu se svěřil, že ho Marokánci oslovili, aby jim prodal děti.

Na smrtelné posteli

Pedofil Hewlett zemřel na rakovinu hrtanu v roce 2010, tedy tři roky po zmizení malé Maddie. Na smrtelné posteli se však údajně přiznal, že Maddie sice neunesl, ale ví, co se s holčičkou stalo. Svému synovi v posledním dopise napsal, že byla unesena na objednávku právě gangem marockých Romů, kteří ji pak prodali pedofilům.

Policie se tak proto rozhodla případ znovu otevřít a sledovat právě tuto linii vedoucí do severní Afriky. Bude také znovu prověřovat desítky telefonátů od lidí, kteří podobnou holčičku krátce po únosu v této oblasti viděli.

 

 

mumajs1 ( 24. listopadu 2012 23:32 )

Tento článek je zase pokusem Blesku odvést pozornost od aktuálnějších témat.Madii už nikdy nikdo nenajde (živou ani mrtvou).Těch zaručených zpráv,že už se ví,co s ní je,tady bylo a vždy to byl jenom planný poplach.Je vždycky moc smutné,když se ubližuje dětem a já bych si moc přála,aby se tak nedělo,ale bohužel je to jenom zbožné přání.Zase přijdou další ubohé děti o život,zase nám bude smutno u srdíčka a zase budou úchylní novináři slintat po "kasovním trháku".Asi je to zrcadlo dnešní doby.

abyss ( 24. listopadu 2012 21:26 )

Vždyť vzali dráhu dřív, než to policie stačila vyšetřit a do Portugalska se už nikdy nevrátili.

lisa1209 ( 24. listopadu 2012 19:58 )

Ahoj tini, já už se zajímám o případ Maddie několik let. Je pravda,co píšeš,ale v tom případu je daleko víc nesrovnalostí a já jsem časem nabyla dojmu,že nejen ve fotkách Maddie (která opravdu vypadá na každé fotce úplně jinak),ale i co se týká dvojčat Amelie a Seana. Možná,že na fotkách,které jsou prezentovány jako Maddie,je ve skutečnosti několik podobných dětí. A nebo je to úplně virtuální dítě. Taky jsem četla články od megafundline a Kaossis,něco jsem jim taky poslala,týká se to výšky dvojčat. Mám z toho pocit,že se jedná o výnosný podnik.

buban ( 24. listopadu 2012 17:29 )

sice nejsem na netu denne, takze mne mozna neco uniklo, ale spis mam dojem, ze to cele nejak vysumelo, takze se nabizi reseni-neslo o unos...a dal uz radsi nic psat nebudu

tini ( 24. listopadu 2012 16:49 )

Z policejniho vysetrovani: neexistuje JEDINY dukaz o tom, ze byla Maddie unesena.Vase informace jsou zavadejici; neuvadite svedectvi mazn. Smithovych, kteri vypovedeli, ze v noci videli otce Madeleine, jak nese bezvladne telicko smerem k mori. pro ty, koho zajima pravda, kouknete treba sem:http://thelostmarketingploy.blogspot.de/2011/02/photos-edits.html

Zobrazit celou diskusi