Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nová stopa v případu ztracené Maddie: Viděli ji s německou rodinou

Malá Maddie zmizela, když jí byly čtyři roky (vlevo). Na fotografii vpravo je její přibližná podoba, jak by mohla vypadat dnes.
Malá Maddie zmizela, když jí byly čtyři roky (vlevo). Na fotografii vpravo je její přibližná podoba, jak by mohla vypadat dnes.  (Autor: Scotland Yard)
Autor: ljš - 
31. srpna 2012
12:10

Britská policie a rodiče malé Maddie McCann (9), která zmizela před pěti lety na dovolené v Portugalsku, jsou znovu v pohotovosti. Německý turista je přesvědčený, že holčičku, která se jí velmi podobala, viděl s německou rodinou na letišti na Ibize.

Německému businessmanovi Franku Bodeovi se dokonce podařilo holčičku vyfotit. "Vůbec nevypadala, že by k té rodině patřila. Její otec byl jednoznačně Němec, stejně jako její dva bratři, oběma bylo tak od deseti do dvanácti let, ale její matka vypadala spíš jako Britka," řekl novinářům deníku The Sun. A dodal, že všichni až na malou holčičku mluvili německy.

Přestože se o případ ztracené Maddie nikdy příliš nezajímal, když holčičku a její podivně se chovající rodinu uviděl, okamžitě ho napadlo, že by se mohlo jednat o ni. V letadle do Mnichova si sedl blízko k nim a celou dobu je pozoroval. Po příletu do Německa okamžitě zalarmoval tým britských detektivů, který po Maddie pátrá.

Manželé McCannovi tak mají novou naději, že se jim jejich dcerka, která zmizela v roce 2007 přímo z hotelového pokoje v Portugalsku, když večeřeli, vrátí domů.

zelena.karkulka ( 1. září 2012 15:37 )

speciálně vycvičený pes našel stopy po mrtvole v jejich autě

zelena.karkulka ( 1. září 2012 15:35 )

Viděli hovno,ta rodina ji prostě někde zahrabala

nojasne ( 31. srpna 2012 22:02 )

Ano, k nepochopení je právě to, že se jdou bavit do baru a neví, co dělají na pokoji jejich malé děti.

tini ( 31. srpna 2012 18:35 )

Jedine, co se rodicum opravdu povedlo, bylo vypustit do sveta famu o unosu. Z vysetrovaciho spisu je totiz jasne, ze nikdo dite neunesl, protoze se nenasly zadne stopy. Je to prolhana banda, ktera vydelava penize na jmenu ditete.

abyss ( 31. srpna 2012 18:27 )

To špatné, a nebylo toho rozhodně málo, našla na rodič Maddie portugalská policie. Jenom o vlásek unikli zatčení tím, že Portugalsko urychleně opustili....

Zobrazit celou diskusi