Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (24) pašovala do Česka pervitin: Balíček jí praskl v těle a zkolabovala!

Žena měla v těle 200 gramů pervitinu
Žena měla v těle 200 gramů pervitinu  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp, ČTK - 
29. června 2013
10:27

Do Česka chtěla ze Španělska propašovat drogy, ale její plán nevyšel. Jeden z balíčků s pervitinem však v těle mladé ženy (24) prasknul a ona zkolabovala přímo na ulici.

Španělka ve středu zkolabovala v pražské Revoluční ulici, když se jeden z balíčků s drogou v jejím těle protrhl. Pražští kriminalisté požádají o spolupráci španělskou policii, protože žena u sebe měla cestovní pas čtyřleté holčičky, která zůstala ve Španělsku

V těle měla 200 gramů pervitinu

Žena je podezřelá z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což jí hrozí až desetileté vězení. Vyšetřovatel navrhl její vzetí do vazby, o kterém rozhodne soud. V ženině těle nalezl zdravotnický personál, který ji dostal do péče, celkem sedm válečků s bílou krystalickou látkou. V jejím příručním zavazadle byl další váleček této látky o hmotnosti skoro 200 gramů, uvedla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová. Zdravotníci proto informovali policii, která předběžným testem zjistila, že se jedná o pervitin.

Převážela zásilku

Žena byla zpočátku v bezvědomí a nebyla schopná komunikovat. „Když se po několika hodinách zdravotní stav cizinky zlepšil, lékařům krátce sdělila, že si drogy opatřila ve Španělsku od neznámého muže, a pak přicestovala letadlem do Prahy, kde měla další neznámé osobě zásilku předat,“ popsala mluvčí. Policie ženu zadržela ve čtvrtek po propuštění z nemocnice.

russoo ( 29. června 2013 16:12 )

Ta už musela být v rauši ještě před tím než jí to "prasklo".Do Čech pašovat perník...dobrý, jaký to má efekt? Tady je přeci levnější než ve světě.Je to jako nosit vejce do drůbežárny....

canse ( 29. června 2013 12:09 )

sportovní sázení, kvalitní info cames.iprostor.cz

xsirax ( 29. června 2013 10:56 )

Jasně, teď ještě nepochybně nemá zaplacené pojištění zdravotních výloh v zahraničí, takže peníze za ošetření už nikdy neuvidíme a zaplatíme to za ní, krá/vu blbou.

Zobrazit celou diskusi