Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena porodila dvojčata v lese a nechala je zemřít? Krkavčí matku dopadla policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Kateřina Moravcová)
Autor: ČTK, oj - 
29. května 2013
10:23

Policisté našli matku dvou mrtvých novorozenců, které objevili v pondělí v lese u Paseky na Olomoucku. Děti zřejmě nezemřely násilnou smrtí. Kdy přesně žena děti porodila a zda se ale narodily živé, nebo je matka po porodu nechala v lese zemřít, odhalí až pitva.

Žena je nyní hospitalizována s poporodními komplikacemi v Olomouci. Zda žena dvojčata porodila mrtvé, nebo živé a ponechala je tam svému osudu nyní zjišťují znalci. Matka zatím z ničeho obviněna nebyla.

Mrtvé novorozence našli policisté v katastru Paseky. Tělíčka ležela podle informací ČTK blízko u sebe. Na ženu v rizikovém těhotenství upozornili policisty ještě před porodem lékaři ze šternberské nemocnice.

V Olomouckém kraji je to tento měsíc už druhý obdobný případ, nedávno mrtvého novorozence našli na Šumpersku.

farah ( 29. května 2013 13:31 )

psali jinde, že odešla na reverz z nemocnice (ale ne kvůli těhu potížím) a nepřišla na kontrolu - proto to upozornění. Asi čekali, že bude někde k nalezení polomrtvá...

nico ( 29. května 2013 11:34 )

Na ženu v rizikovém těhotenství upozornili policisty ještě před porodem lékaři ze šternberské nemocnice. - asi jsem tupá, ale téhle větě nerozumím, proč na ní upozornili, to to čekali, nebo co?

Zobrazit celou diskusi