Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Adrián (11) si při hodině tělocviku prorazil lebku: Učitele vyhodili a dostal podmínku!

Autor: psch - 
31. května 2013
20:38

Život zachránili lékaři Adriánovi v poslední chvíli. Tehdy jedenáctiletý chlapec se zranil při hodině tělocviku. Učitel záchranku nevolal, dal vědět pouze rodičům. Kvůli několika chybám přišel o místo a ještě dostal roční podmínku!

Kvůli chybě učitele tělocviku Rudolfa Kucmena málem přišel Adrián Borovský o život. V roce 2011, při hodině tělesné výchovy, umístil učitel při skoku do výšky žíněnku až ke zdi. Když tehdy jedenáctiletý chlapec skákal, praštil se hlavou o zeď.

„Letěl, bouchnul se hlavou o stěnu a potom dopadl na žíněnku,“ vypověděla jeho spolužačka. Zraněnému chlapci učitel nezavolal záchranku, ale dal vědět pouze rodičům. Ti si pro něj samozřejmě okamžitě přijeli.

Rodiče nezapomenou na moment, kdy o syna mohli přijít

Adrián utrpěl zlomeninu lebky a spánkové kosti. Když si pro něj rodiče přijeli, z ucha mu tekla krev a bolela ho hlava. Lékaři mu život zachránili takřka na poslední chvíli. Teď už je podle rodičů naštěstí v pořádku.

Dostal podmínku

Učitel dostal ve škole po incidentu výpověď. Nyní u Krajského soudu, kde ho zastupoval pouze advokát, dostal roční podmínku. „Poškozený žák bezdůvodně porušil pravidla. Můj klient skutek nespáchal,“ tvrdil sprostě u soudu. To Kucmenovi ale nijak nepomohlo.

djaba ( 31. května 2013 21:41 )

No a mně v sedmé třídě ten bl*á*zen Koktů nechal se zlomenou rukou dokončit celou hodinu tělocviku a bylo mu jedno , že mi hned otekla a zmodrala ruka.Ostatně , nikdy jsem nepoznal normálního tělocvikáře.

blooroses ( 31. května 2013 21:16 )

Pokud se to skutečně odehrálo jak je v článku popsáno, tak ten učitel je pěknej dement a patří mu co dostal.

babicovyjedy ( 31. května 2013 20:51 )

radsi zacni posilat do basy cikanskou chamrad a nech na pokoji slusny lidi ty prohnila Ceska justice

Zobrazit celou diskusi