Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soud v Ostravě: Bratři muže (†26) spálili a zakopali

Bratři Dušan (vpravo) a Kamil (vlevo) podle státního zástupce vraždou odstranili nepohodlného komplice
Bratři Dušan (vpravo) a Kamil (vlevo) podle státního zástupce vraždou odstranili nepohodlného komplice  (Autor: ČTK)
Autor: iža, mokk - 
28. května 2013
05:30

Za surovou vraždu Jiřího G. (†26) stojí před krajským soudem bratři Dušan (27) a Kamil (33) z Nového Jičína. Podle obžaloby ho zabili, tělo pak spálili a zahrabali. Stalo se to už v roce 2008 a na vraždu by se nikdy nepřišlo, kdyby je někdo neudal.

Věděl o ní například jejich třetí bratr Tomáš. Všichni měli mezi sebou problémy kvůli podnikání. O smrti známého promluvil jen mladší z bratrů. Přiznal úvěrový podvod při koupi oktávky, při které měl Jiří G. figurovat jako tzv. bílý kůň. Chtěl další peníze, a tak se pohádali.

„Bratr za ním utíkal a udeřil ho baseballovou pálkou do zad a hlavy až Jirka silou narazil do plechových vrat. Tekla mu z hlavy krev, pěna z úst a pak přestal dýchat,“ vypověděl Dušan . Tělo obložené koberci a plasty pak polili motorovým olejem a společně spálili s hromadou klestí. Kriminalisté už nenašli ani kosterní pozůstatky.

dadaveve ( 28. května 2013 14:23 )

chtěl si to asi napsat opačně neeee??? jinak je to pěkná hovadina

dadaveve ( 28. května 2013 14:19 )

moiaza ( 28. května 2013 08:56 )

Proč se nevyjádřiš k této surové vraždě? Na černých by sis dál záležet co? Znovu podotýkám, že jsem obyčejný běloh. A tmavé, jsem nikdy nemiloval. Vadí mi pouze lidská hloupost.

moiaza ( 28. května 2013 08:53 )

To je ale legrace, co?

moiaza ( 28. května 2013 08:51 )

Jsme zajímavý národ. Černí se porvali s bílými a rád bych si přečetl k tomu diskuzi. Bílí surově zavraždili člověka a diskuze nic moc. Nejsem černý, jsem nezávisly. Černý dá pár facek a je to neskutečný zločin. Bílý zavraždí, je to jen taková sranda. Černý ukrade v krámu housku a šup s ním na šibenici. Bílý vytuneluje miliardy a je pán podnikatel. Takoví jsme my češi.

Zobrazit celou diskusi