Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vražda kvůli klobáse: Stánkař v Teplicích ubodal zloděje

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: ČTK, ljš - 
25. května 2013
17:08

Hloupá hádka o dvě ukradené klobásy skončila vraždou. Stánkař v Teplicích dopadl opilého muže, který se ho pokusil okrást, a pobodal ho. Zloděj pak zraněním podlehl.

Smrtí devětačtyřicetiletého muže skončila noční potyčka dvou mužů v Teplicích. Policie už zadržela jednatřicetiletého údajného pachatele, který byl obviněn z vraždy. "Vyšetřovatel podal návrh na jeho vzetí do vazby a zároveň nařídil soudní pitvu," řekla dnes severočeská policejní mluvčí Jana Matonohová. Další informace k případu nebudou podle ní dříve než v pondělí.

Podle serveru Tn.cz byla příčinou vraždy potyčka o klobásu. Kolem 04:00 ráno starší muž zřejmě v opilosti ukradl z grilu dvě klobásy a snažil se s nimi zmizet, jenže stánkař si toho všimnul a vydal se za ním. V hádce pak údajně stánkař bodl muže nožem. Ten utrpěl zranění, kterým podlehl. Nepomohl mu ani rychlý zásah záchranářů.

matti2285 ( 1. června 2013 08:13 )

nechapu lidi co tady pisou ze za kradez by mel clovek bejt zabitej jeste ze at je to jak jeto sou nahore lidi kery maj aspon v necem rozum a kradez netrestaj smrti ja bych udelal jinou vec dal bych tomu stankarovi dozivoti a nechal ho jist jenom ciste klobasy bez niceho aby mu to pripominaly celej zivot a chtelo se mu znich zvracet protoze bych mu k tomu nedal ani chleba musel by se sam zabit takovej trest bych mu dal tohle by mu vodrovnalo hodne rychle psychiku a bez naroku vychazek a na samotce a klobasy k snidani obedu i veceri a jeste nez by se zabil tak bych to pekne vsechno natacel a pustil to vsem ve vysilani aby je podobny ciny ani nenapadly doufam ze schnije v pekle me kdyby nekdo ukrad dve klobasy tak bych na nej jeste zakricel at si vezme chleba kdyz ma takovej hlad vy cesi a bili ste nejhorsi narod sveta to co vy v sobe mate vrozeny to by cernej neudelal ani ve snu vy vydite jenom jak cerny zneuzivaj statu jak kradou a nedelaj ale voni nejsou dene ve zpravach za znasilnovani svejch deti nebo cizejch nedavaj deti do trouby popelnice a nedelaj ty nejhorsi zlociny co spachaly bili ze sto procent cernejch byste v takovejch cinech hledaly hodne tezce a hodne do minulosti abyste mohli dat dvacet cernejch dohromady kery napachaly to co bily narody a tohle si zapamatujte protoze tohle tak je co je nic nedelani a zneuzivani statu a kradezi proti takovym cinum nic kdyz uz vidite biliho kriminalnika a cernyho zamyslete se nejdriv nad tim kdo je horsi a udelejte si trosku predstavy kdo tady za sto let napachal horsiho zverstva a nekoukejte na to ze cernejch je min a bilejch vic protoze i tak by vam vyslo ze mi at sme jakykoly porad mame blizko k bohu i kdyz neverime proto vy budete vzdycky horsi nez mi nemluvim o jedincich ale o tom jak v tomhle state i jinde se nahlizi na cerny vzdycky to bylo o cloveku a ne barve cerny se za sebe nemusej stydet ale za to bily jo neznam cernyho kerej by dostal zachvat za jidlo ze mu ho chce nekdo vzit nachvily by se zarazil a pak b

veves ( 27. května 2013 01:44 )

ze se nedusis sam ty dobytku jebnutej pri tom co tu vyslovujes!!! a jen tak mimochodem jak se zjistilo tak to nebylo kvuli parkum ale kvuli tomu ze dotycny zlodej chranil par mladych romu na ktery zautocily rasisticky svine jako jsi ty!!!! a tohle je celi vysledek aby si pan kubera neudelal ostudu na slovnostech ze mu tam hajlovali rano parchanti vozrali!!!a tak z mileho mrtveho se stal zlodej !!!!!!! vy dementi a mimochodem jak vime pan klous byl oznacen taky jako zlodej a pan zeman je taky pro celi svet jen vozrala huba tak kdepak je cela ceska republika vy dementi postixeny!!!!!

pepazdp ( 26. května 2013 13:02 )

I ty chudinko rozeřvaná sprostá primitivní, tak ty navíc ještě trpíš těžkou sklerózou? Nejseš schopná udržet můj názor a fialová vzteky tu prskáš jak ta nejubožejší trapka

annael ( 26. května 2013 12:58 )

Tento, podle několika svědectví, patřil mezi zbabělé vlky, co kradou pouze ve smečce a ozbrojeni kovovou tyčí. Hlad možná měl, ale vzešlý z alergie na práci a patřil k těm, co se tak chovají již dlouhá staletí a je to zkrátka jejich způsob života, který si nenechají nikým vzít. Pokud po nich někdo chce, aby se přizpůsobili běžným normám, řvou cosi o diskriminaci.

ofenson ( 26. května 2013 12:30 )

Ano, zloděj té velectěné klobásky se dopustil toho zločinu - jejího ukradení, jako toulavý vlk, který při první příležitosti chňapnul kořist. Jenomže - "vlky z lesů žene hlad", jak pravdivě říká toto věky prověřené úsloví. Ale bandy hladových vlků přímo programově, produkuje kapitalizmus. Zvláště pak tak stupidní, demagogický, bigotně uplatňovaný, neregulovaný a proti vůli většiny národa podvodně vnucený jako státní systém Česka.

Zobrazit celou diskusi