Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslední foto popraveného vojáka: Před smrtí si koupil pizzu a vtipkoval s personálem

Autor: mok - 
25. května 2013
13:30

Brutální vražda mladého vojáka Lee Rigbyho (†25) zasáhla snad celou Británii. Nevinný muž byl popraven přímo na ulici, před zraky svědků a to nedaleko kasáren. Kamerám z blízkého občerstvení se podařilo zachytit poslední snímek nic netušícího Rigbyho, jak odchází s pizzou v ruce.

Kamery v rychlém občerstvení, které je naproti kasárnám, stačily zachytit poslední snímek mladého vojáka Lee Rigbyho. Podle svědků si byl Rigby v občerstvení pro pizzu. Než mu kuchař donesl objednané jídlo, stačil voják vtipkovat s ostatním personálem a zahrál si hrací automaty. Za několik okamžiků na něj čekala smrt.

Brutální vražda

Dva muslimové, kteří pocházejí z rodin nigerijských přistěhovalců, ubodali mladého vojáka přímo na ulici a dokonce mu odřezali hlavu. Svědky pak  povzbuzovali, aby je při hrozném činu natáčeli.

V místě, kde se nešťastná tragédie stala jsou květiny a svíčky, rodina vojáka se z tragické smrti Rigbyho nemůže vzpamatovat a truchlí. "Miloval a hodně se staral o svou rodinu, byl však také oddaný své práci," svěřil se nevlastní otec Ian.

nejkaaaa ( 26. května 2013 09:37 )

A ty své děti je myšleno děti své země,bystrý to pochopí v souvislostech,ale jestli ty jsi nepochopil..koukni se před špičku svého frnáku a zajímej se o okolní svět. Vítej na panetě Zemi.

nejkaaaa ( 26. května 2013 09:34 )

Jeden příklad za všechny mentální výrone...http://zpravy.idnes.cz/pakistanska-sudentka-malalaj-se-zotavuje-f1u-/zahranicni.aspx?c=A12 1226_105820_zahranicni_paw

namoroman ( 26. května 2013 06:38 )

Žádná víra nezabíjí své děti-takovou blbinu může vypotit jen slabý mentální výron

nejkaaaa ( 25. května 2013 22:15 )

 Jeden malý detail, on je v civilu, ne v uniformě..!!!Takže kdyby šel kdokoliv v té době po ulici místo něho, mohl zemřít.Ty pindy o tom že Britové zabíjejí u ich, je vlastně vyhrožování všem, původně jsem měla za to že ho napdli že byl v uniformě u kasáren..může mi někdo rozumně říct proč si je sem do Evropy furt taháme? Nikdy v minulosti jsem k nim (radikálům všeobecně)sympatie, le ted je začínám považovat za hrozbu a ohrožení našeho svobodného a především tolerantního života vůči ostatním.Která jiná víra zabijí své děti, která víra ospravedlnuje zabití..je mi blivno přátelé a místo plků, by měla zasednout EU a řešit.Napadlo už někoho kam budem utíkat jednou my před nima, tak jako oni utíkají k nám..?Bůh opatruj Evropu..už několik století jsme islámu trnem v oku, historie je důkazem.Oni naši víru nikdy neuznali, přestože Korán je špatně opsaná Bible, kdo zná, ví o čem je řeč.Vztek a bezmoc..

vary ( 25. května 2013 18:53 )

Multikulturalismus je terorismus proti bílým slušným lidem. Černý tlamy si už moc vyskakujou.

Zobrazit celou diskusi