Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srovnávač tarifů mluví jasně: BLESKmobil vede!

Kartu BLESKmobilu bylo možné získat od pouličních kamelotů
Kartu BLESKmobilu bylo možné získat od pouličních kamelotů  (Autor: Foto Blesk – Petr Novotný)
Autor: aja, mokk - 
18. května 2013
08:00

BLESKmobil je stále jasně nejlevnější mobilní operátor v Česku! Dokazuje to i Tarifomat, jednoduchá internetová kalkulačka mobilních tarifů.

Srovnávač zpracovává data 2 941 836 tarifů v České republice a je schválen certifikátem Českého telekomunikačního úřadu. Tarifomat nezvýhodňuje žádného z operátorů, vybere nabídku přesně pro vás podle vámi zadaných kritérií. A jaký operátor se vyplatí u běžného spotřebitele?

Sami jsme si to ověřili. Zadali jsme údaje pro 100 provolaných minut. Tarifomat překontroloval bezmála tři miliony možných kombinací a oznámil, že nejlevnější je BLESKmobil. Stejný výsledek z kalkulačky »vypadl« pokaždé v rozmezí 0 až 110 provolaných minut.

Tabulka ukazuje, jak si na tom stojí BLESKmobil Tabulka ukazuje, jak si na tom stojí BLESKmobil | Blesk

bjutifl ( 18. května 2013 11:30 )

Já jsem spokojená s virtuálním operátorem BONERIX. Je to defakto "brácha" Bleskmobilu ale podstatně výhodnější. Je sice s tarifem, ale finančně skutečně výhodným a každý si může dokoupit balíčky ze širokého výběru přesně sobě na míru a ještě navíc může pro někoho dalšího ze své karty vygenerovat další, kde se paušál platí 1,-, volání je minuta za 1,90 a SMS za 1,50, opět možnost dokupovat výhodné balíčky, včetně rychlého a levného internetu, to všechno bez té stupidní povinnosti pravidelně si dobíjet, jak Bleskmobil. SIMkarta může klidně třeba přes půl roku ležet někde v šupleti a nic se neděje, nezrušej vám jí, nic vám na ní nezadržují a kromě té koruny měsíčně nic neplatíte.

pari ( 18. května 2013 10:25 )

Mám Blesk mobil už od vánoc, ale žádné reklamy mě nechodí, ani nepřily.

baji ( 18. května 2013 09:40 )

hloupý český národ. Já už měl více jak 4 roky zpět virtuálního operátora EMEA. Volání za 2,5o kč a internet neomezeně za 99 kč s DPH. a nikdo mi ho nezpomaloval. Super služba. Perfektní výpisy, platba třeba internetem. Je mi českého národa někdy líto, když si myslí že jsou u nás jen 3 - 4 operátoři. Chytrým patří svět, hloupým lopata

santini ( 18. května 2013 09:38 )

Kecy,zase kalkulují s lidskou blbostí.Nelze srovnávat s jedním tarifem,když mám k volným minutám ještě v síti neomezeně a zadarmo volání i SMS,tak vede tenhle tarif.Dobíječky nebrat.To je pro lidi co nevolají,nebo šetřílky.

nemotinek ( 18. května 2013 09:37 )

Mám Bleskmobil, žádné reklamy nedostávám. Jsem spokojená. Je fakt, že Mobil.cz má zdarma internet. 6ádný problém přejít, číslo se přenáší zdarma.

Zobrazit celou diskusi