Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Uklízeč mrtvoly Petry (†15) Jakub (19) se bojí: Schovával se za mámu!

Autor: shp - 
17. května 2013
20:11

Byl to on, kdo uklidil tělo brutálně zavražděné Petry (†15) do kontejneru a jako jediný z podezřelých je stále na svobodě. Uklízeč Jakub D. (19) ale v Jihlavě nestojí o pozornost. Když ho nachytali reportéři TV Nova, schovával se za máminu sukni.

Jakub se podle dosavadního vyšetřování vraždy Petry neúčastnil, ale přihlížel, jak Michal K. a jeho kamarád Tomáš Z. zraněnou dívku vraždí telefonní šňůrou a kopou do ní. Nezastal se jí, nezavolal pomoc, jen přihlížel. Nakonec to byl on, kdo uklidil její tělo do kontejneru.

Jakub v minulosti kradl

Za to mu hrozí 4 roky vězení. Než ale začne soudní stání, musí si odpracovat sto hodin veřejně prospěšných prací. Jakub má totiž s kriminální činností své zkušenosti. Soud mu práce uložil za jeho předchozí krádeže. Podle informací televize je bude vykonávat v církevních prostorách.

Schovávaná za maminku

Z reportérů neměl Jakub evidentně žádnou radost. Neodpovídal jim na otázky a snažil se schovat za mámu. „Dejte nám pokoj,“ obořila se matka na kameramana. Když byl tázán, jestli prozradí, proč to udělal, odpověděl jen stroze: „Ne!“

minaaa ( 22. května 2013 18:40 )

Proč je na svobodě, kurva v jakém to státě žijeme, když tu nechají takto odpornou zrůdu na svobodě, to že on do ní nekopal neznamená nic. Odklidil její tělo a nic nenahlásil, dělal jakoby nic. Je vrahem stejně jako ty 2. bez vyjímky ten nejtvrdší trest i pro jeho matku, když se ho zastává, místo těch keců ho měla slušně vychovat!!!!! Aby se slušný člověk bál vyjít na ulici sám když soudy nechávají takového zrůdy na svobodě, ale takového nějakeho malého zlodějíčka toho pošlou za katr hned..... Do Basy s ním, a doufám že tam všem 3 natrhnou ***e a nakonec je tam někdo nechutně bolestivě zabije, to by si zasloužili !!!!!!!

mortis69 ( 18. května 2013 16:54 )

Houby indulonu Ať si to užije pěkně na sucho de.bil

danuska555 ( 18. května 2013 16:31 )

HELE TEN Z-m-r-d,,uz jim vse vypovedel tak ho maji -zavrit, Za neposkytnuti, pomoci a podil na vrazde! On se podilel, pac ani po tom mordu , to nenahlasil! Je tedy spolupachate, vemeno- nevychovany. Co v nem muze byt - dobreho-fetak. zas..r.anej! Hodot ho muklum, ty se s nim trosicku - pomazli! At mu jeho skvela -mama pribali do krymu i -indulonu!

0707 ( 18. května 2013 14:38 )

Však si ho ty Boží mlýny najdou!!! Možná zrovna v té cirkevní organizaci.... Bude zametat a spadne na něj zvon

0707 ( 18. května 2013 14:37 )

 Neměl by ten *** raději uklízet na hřbitově???? Dal bych mu drhnout náhrobky hajzlovi!!!

Zobrazit celou diskusi