Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zavražděná Petra (†15) si vybírala kriminálníky: Expříteli Patrikovi hrozí 10 let

Autor: šim - 
12. dubna 2013
11:25

Teprve patnáctiletá školačka Petra V. (†15), která byla před měsícem brutálně zavražděna, se pohybovala ve velmi špatné společnosti. Mohla žít, kdyby se kamarádila se svými vrstevníky a ne s kriminálníky? Jak se ukázalo, svatouškem není ani její expřítel Patrik, který pořádal sbírku na Petřin pohřeb...

Po náměstí v Jihlavě chodil před týdnem s oranžovou kasičkou a vybíral peníze na Petřin pohřeb, protože její rodina byla bez prostředků. Také na pohřeb přišel, přinesl rudé růže a před bílou Petřinou rakví leželo květinové srdce s nápisem "Z lásky Patrik".

Žákyně deváté třídy s Patrikem několik měsíců chodila. V době vraždy sice spolu už nebyli, ale Patrika zřejmě jeho láska k Petře neopustila. Dokazuje to svými současnými aktivitami - pomáhal s pohřbem, organizoval sbírku i pietní setkání...

Vroubky má i Petřin expřítel

Ale Patrik není takový svatoušek a dobrodinec, jakým se v posledních dnech jeví. Možná právě tím, jak pomáhá policii s objasněním vraždy Petry, se její expřítel Patrik Černý chce vyhnout vězení, které mu podle informací Jihlavského deníku hrozí za loupeže. Není tedy vyloučené, že skončí za mřížemi, stejně jako to s největší pravděpodobností čeká Zavřela a Kisiova, kteří jsou z Petřiny vraždy obviněni, přiznali se k ní a v současnosti sedí ve vazbě.

Zatímco Patrik hlásal, jak je Kisiov agresivní, sám od toho nemá daleko. Kromě krádeží, za které mu hrozí deset let, ho chce podle zjištění Deníku státní zástupce obžalovat i z loňského napadení mladíka před již pověstným klubem Ponorka. O čtyři měsíce později měl s dalším kumpánem zbít a okrást jinou oběť. Tehdy proti němu dokonce u soudu svědčil Kisiov.

8bc5 ( 12. dubna 2013 21:21 )

V patnácti vymetat a přespávat u 20 let=ho chlapce je jednoznačně špatná výchova rodičů Petry.Patnáctiletá dívka neni plnoletá ,to rodičům doma nechyběla ???

kamii ( 12. dubna 2013 21:06 )

víte kolik stojí fet ?

kamii ( 12. dubna 2013 21:04 )

Dojíždí v pátek večer do školy ? To snad ne ! Mám doma dceru, když řeknu ne , tak je to ne ! Chodila na základku !!! Také jsem dojížděla do školy, naši věděli, kdy mi škola končí, jakým spojem přijedu, kdy budu doma. To by byl cirkus, kdybych přijela dalším spojem.Žádné mobily nebyly a přece to fungovalo.

kamii ( 12. dubna 2013 21:00 )

šlapky ano, ale tohle je co, v 15ti má už expřítele...něco mi říká, že je to nezákoné Nemají v tomto věku za děti odpovědnost rodiče? Co ve škole ? To asi muselo být, když v pátek jde na diskotéku a po bujarém víkendu měla jít rovnou do školy...žákyně základní školy. S prominutím tady selhalo vše od rodičů, školy, sociálky....

hofihofi ( 12. dubna 2013 20:57 )

Když holka dojizdi tak nad ni ztrácíš kontrolu

Zobrazit celou diskusi