Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pátrání po nezvěstné ženě: Manžel ji prý zabetonoval!

Autor: Jana Ulrichová, mokk - 
18. dubna 2013
19:51

Už přes dva měsíce je nezvěstná matka čtyř dětí Jana Paurová (32) ze Slavětína na Lounsku. Podle manžela zmizela v noci a od té doby se po ní slehla zem. Policisté ve čtvrtek intenzivně prohledávali okolí jejich bydliště. Pátrali v polích, lesích, u rybníka i na skládce. Manžel Pavel (39) se údajně totiž nechal slyšet, že ženu zabetonoval.

Žádné emoce, žádný smutek. Reakce manžela a kupodivu i dětí na zmizení Jany jsou od počátku zarážející. „Nestýská se nám,“ řekly shodně Blesku krátce po matčině zmizení. Manžel Pavel tehdy tvrdil, že se jí snaží dovolat, její mobil je ale od počátku hluchý. Teď však otočil a prohlásil, že mobil zpočátku vyzváněl, teprve později byl hluchý. Není také jasné, kdy vlastně Jana zmizela. Manžel tvrdí, že ji naposledy viděl v noci ze soboty 2. na neděli 3. února. Byla prý opilá, a tak ji poslal spát. Ukazuje se ale, že ji nikdo neviděl už ani v sobotu.

Velké pátrání

Policisté včera do Slavětína najeli několika auty. Celý den prohledávali okolí obce v okruhu několika kilometrů. „Nasadili jsme tam i pořádkovou jednotku a také speciální techniku,“ potvrdila policejní mluvčí Alena Bartošová. Dodala, že pátrání bude dál pokračovat. 

Rodina měla problémy

Podle manžela, ale i lidí z okolí, Jana pila. Manžela se prý bála, protože ji bil. Topila se zřejmě i v dluzích, o kterých prý manžel nevěděl. A to přesto, že na jejich polovinu domu je už od roku 2011 vydána dražební vyhláška. Krátce před svým zmizením prý Jana dostala obálku s červeným pruhem, kvůli které se bála jít domů.

marta888 ( 21. dubna 2013 21:34 )

A koukám že máš IQ napařovací žehličky když se směješ cizímu neštěstí chtěla bych vědět jak bys reagoval kdyby se to stalo ve tvé rodině!!!

marta888 ( 21. dubna 2013 21:32 )

Co vidíš?tý bys mohl žrát z podlahy tak neříkej o ní že je šmudla a podívej se sám na sebe!!!ubožáku

va45 ( 20. dubna 2013 22:51 )

Já bych manžela zabetonoval do půl těla a hned by se přiznal.

marta888 ( 20. dubna 2013 17:08 )

jak mužeš psát že byla šmudla znáš ji?Jana měla doma naklizeno o děti postaráno atd.a to že on dělal z Jany alkoholičku to muže říc jen ubožák a chlap který uhodí manželku je ubožák a když nevíš jak to v rodině chodilo tak nepiš takové bludy!!!

marta888 ( 20. dubna 2013 17:00 )

on když řekne že chlastala 10 litru ze den tak mu to uvěříš je to moje příbuzná a to co říka on tak není pravda!!když o te rodině nic nevíš tak nepiš takové bludy!!!

Zobrazit celou diskusi