Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka vraha stařenky (†84): Zabil, už mu nic nepomůže

Helena H. stojí pod okny, kde její syn zavraždil bezmocnou stařenku.
Helena H. stojí pod okny, kde její syn zavraždil bezmocnou stařenku.  (Autor: Foto – Ivana Žáková)
Autor: Ivana Žáková - 
21. dubna 2013
07:24

Máme vraha v rodině – s tímto pocitem se těžko vyrovnávají příbuzní Tomáše H. (26) z Bohumína. Nechápou, proč dosud bezproblémový mladý muž zaútočil na hluchoněmou stařenku (†84) z protějšího domu.

„Jsem z toho pořád v šoku, že by spáchal něco tak hrozného. Bratr nikdy neměl problémy se zákonem,“ řekla Blesku jeho sestra – dvojče Lucka.

Nelehké to má Tomášova matka Helena. Dům, ve kterém žije, je s tím, kde došlo k vraždě, spojený jedním dvorkem. Nad budoucností syna láme hůl. „Co mám k tomu říct, stejně je to zbytečné. Klukovi už nic nepomůže a z kriminálu ho nepustí.“

Spolu s Tomášem policie zatkla i jeho bratrance Josefa (16) z Havířova. Ten ale okolí nepřekvapil. Beránek není a právě byl na útěku z výchovného ústavu. Ženu uškrtili kvůli 70 tisícům korunám. Tomášovi hrozí až 20 let vězení, případně výjimečný trest, mladistvému Josefovi poloviční.

naidka ( 21. dubna 2013 15:43 )

pesane , vy tam máte od zeťáka dobrou kávu, jak jsi psal.

naidka ( 21. dubna 2013 15:39 )

Z Google - nic lichotivého pro u nás prodávanou kávu: Při současném stavu české kavárenské scény nejde ani tak o hledání dokonalé harmonie, ale spíše o nezbytnou neutralizaci špatně připravené a nekvalitní kávy. Tato smutná skutečnost vytvořila u většiny pravidelných konzumentů jakýsi podmíněný reflex – automaticky si přidávají do kávy mléko. Někteří lidé mají na mléko alergii, ale mléko a ty neošizené mléčné výrobky jsou zdravé a chutné. P.S. mléko je zásaditá potravina, která se během trávení mění v kyselinotvornou, takže ing. Krakonoš a strýček Google mají pravdu.

londynskypes ( 21. dubna 2013 13:01 )

naidka

naidka ( 21. dubna 2013 11:48 )

podle toho, jak to myslíš, inženýre.

naidka ( 21. dubna 2013 11:40 )

Zobrazit celou diskusi