Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uklízečka se zabouchla v archivu: Byla tam celé Velikonoce

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: scom)
Autor: šim, ČTK - 
2. dubna 2013
15:11

Na tyhle Velikonoce nebohá 68letá polská uklízečka rozhodně nezapomene. Při sobotní šichtě ve sklepním archivu za sebou zabouchla bezpečnostní dveře a nemohla ven. Vysvobození přišlo až po třech dnech.

Kuriozní nehoda, která však ženu mohla stát život, se stala v jihopolském Chorzówě. Žena v sobotu uklízela ve firemním archivu a nechtě přibouchla bezpečnostní dveře.

Jejímu šestasedmdesátiletému nemocnému manželovi se podařilo až v pondělí kontaktovat sousedy, kteří pak pohřešovanou ženu nahlásili na policii. Policisté sice nebožačku hledali v kancelářích firmy i ve výtazích, ale na archiv zapomněli. Ženu tam až v úterý ráno našel a vysvobodil její spolupracovník.

Nepozorná uklízečka přečkala osamělé Velikonoce hladová a žíznivá, ale jinak bez větší úhony.

nafta ( 2. dubna 2013 18:18 )

Až budeš brať "důchod" tak zistíš akú blbosť si sem napísal.

azorek ( 2. dubna 2013 17:54 )

Důchod asi má,ale obvykle bývá dost nízký.Důchodci mají pech,čím jsou starší,tím více a drahých léků musí užívat aby přežili.A čím více pracují,tím víc léků potřebují.Za osmašedesát let těch nemocí nasbírá určitě víc než dost. -Ale jinak vtipná příhoda

ejvm1712 ( 2. dubna 2013 17:07 )

Proč chodí ještě do práce ve věku 68.let a když má navíc nemocného manžela? To nemá důchod?

karlos107 ( 2. dubna 2013 17:02 )

Vy dva jste opravdu kreténi !!! Debilové !!! Kdyby jste četli článek, tak manžel je nemocný a možná i nepohyblivý. Hňupi jedni.Kdyby tam byla vaše matka, to by jste psali taky takové genitálie?? Volové

Zobrazit celou diskusi