Monika Štiková začínala jako uklízečka a chůva dětí. V roce 1998 si na hlídání dětí a úklidové práce založila živnost. V roce 2009 tento předmět podnikání zrušila a udělala si nový. A to: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - to je např. realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Paní Monika k tomu říká: "Šest let jsme žili v zahraničí. Pracovali jsme na českých ambasádách v Rusku a USA." Co přesně na konzulátech dělali, ale nechtěla sdělit. Možná tam uklízela nebo hlídala děti ...

V Živnostenském rejstříku se jako štika pohybuje i pan Michal Štika. Neustále ruší nebo zahajuje různé předměty podnikání. Jak nám Štiková sdělila, vlastní v Hostivicích a Nebušicích dvě nemovitosti. Jednu pronajímá americké škole.

Ornelle jde o slávu a lásku?

Podle toho, jak se Štikovi prezentují, by neměli mít eminentní zájem o to, aby své dceři našli bohatého ženicha. A vzhledem k tomu, že Kokta o většinu svých milionů přišel před lety na burze, tak se nabízí otázka, proč Ornella podporována matkou dělá takový mediální humbuk a chce po něm celkem vysoké alimenty?

"Nebylo to jen o posteli, s Pepou to byl vztah a já ho miluji," tvrdí Ornella. Od Kokty prý dostala na šest tisíc milostných esemesek, ve kterých ji nazývá „lásečkou“ a „miláčkem“.

 

Fotogalerie
3 fotografie