Jejich vztah je vážný. Kokta už absolvoval oběd s rodiči své milované. Dokonce v den, kdy syn Kristian (4), kterého má s Partyšovou, slavil svátek.

V neděli se stále ženatý Kokta podle informací Blesku sešel s rodinou své přítelkyně Ornelly. Přesně s maminkou Monikou a otcem Michalem.

Oběd s budoucí tchyní

Kokta dal před synem přednost Štikovým. „Ujasňovali jsme si, co bude,“ prozradila Blesku nastávající babička Monika Štiková. Nad telecími medailonky v pražském hotelu Savoy poslouchali, jak se to má se vztahem manžela moderátorky Partyšové a jejich dcery. „Nemůžeme nikoho do ničeho nutit, každý se musí rozhodnout sám. Ale rozcházeli jsme se s úsměvem a ve výborné náladě,“ dodala ještě Monika.

Dovolená s rodinou naoko

Pepa se teprve nedávno vrátil z dovolené na Floridě, kde má bungalov. „Byla to normální rodinná dovolená,“ tvrdí Gábina. Přitom si ale do Napes pozvala Olgu Menzelovou s dcerou Aničkou, aby měla společnost. Právě s Menzelovou se Kokta veřejně líbal na karlovarském festivalu. Šlo ale jen o reklamní tah na nový film. Ve skutečnosti Pepovi právě na filmovém festivalu dělala společnost Ornella. Ovšem v přísném soukromí. Tam prý otěhotněla.

Oddělené ložnice

Kokta se údajně od ženy z Petříkova, kde mají velký dům, odstěhoval. Bydlí na pražském Starém Městě v Břehové ulici. Původně chtěl byt prodat za víc než dvacet milionů, ale ještě nenašel kupce. „Teď má aspoň kde být,“ tvrdí zdroj z Koktova okolí.

Koho Kokta omámil

Devatenáctiletá studentka Ornella Štiková pochází ze zámožné rodiny. Žila s rodiči v zahraničí, hlavně v Americe a v Rusku, umí dobře anglicky. V pubertě toužila po kariéře modelky. Začínala v agentuře Milady Karasové, ale po čase si uvědomila, že ji to táhne jinam. Po maturitě by chtěla studovat herectví. Má za sebou zatím jediný partnerský vztah s Tomio Okamurou.

Fotogalerie
9 fotografií