Gábina dává od skandálu ruce pryč. Samotná manželka nastávajícího otce Kokty, moderátorka Top Staru Gábina Partyšová, si důsledně zachovává chladný odstup. „Nebudu podporovat tuto podivnou kampaň slečny Ornelly,“ řekla jen Gábina lakonicky Blesku.

Pátek trávila společně se svým záletným Pepou v jejich domě v Petříkově. Studentka Ornella je do Kokty velice zamilovaná a na dítě se těší. Na budoucího tatínka ale překvapivě vzhledem k vážnosti situace ani příliš netlačí.

Ornella se těší na dítě

„Jestli má Pepa pocit, že je a bude s Gábinou šťastný, tak ať s ní je,“ řekla Ornella Blesku. „Já se v tom případě mezi ně nebudu motat,“ dodala dívka až nepochopitelně přejícně. Stejně prý ve skrytu duše věří, že všechno dobře dopadne. Opatruje jako oko v hlavě lékařskou zprávu a ultrazvuk, které dokazují její těhotenství.

Rodiče jsou v klidu

Ani rodina Štikových nedští na svůdce své sotva zletilé dcery oheň a síru. „Musím říct, že jsme poměrně zámožní, dítě jistě uživíme a dokážeme mu dát i dobrou výchovu jako ostatně oběma našim dcerám,“ tvrdí pyšně Monika Štiková, matka Ornelly a Charlotte (16). Obdivuhodný přístup. Podobně velkoryse by se v tak vypjaté chvíli, jakou je dítě na cestě se ženatým mužem, zachoval málokdo.

Fotogalerie
6 fotografií