Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tramvaj v Praze srazila ženu: Na místě zemřela

Tramvaj v Praze usmrtila chodkyni
Tramvaj v Praze usmrtila chodkyni  (Autor: Policejnidenik.cz)
Autor: psch - 
21. března 2013
07:36

Tramvaj v Praze v Bělohorské ulici srazila před 5. hodinou chodkyni, na místě zemřela. Tramvaje v úseku Hvězda – Bílá Hora nahradila autobusová doprava.

Ráno v Praze začalo smutně. Ve 4 hodiny a 45 minut srazila tramvaj v Bělohorské ulici ženu. Podle dostupných informací ji nejdříve nějakou dobu vlekla. Když si ji řidič všiml, už bylo pozdě. Žena svým zraněním podlehla.

Tramvajová doprava na trati v úseku Hvězda – Bílá Hora byla přerušena a nahradit ji musely autobusy. Podle prvních informací měla ženu zabít noční linka 53, později se ukázalo, že šlo o linku 22.

V Brně zabil vlak člověka

Vlak nedaleko brněnského hlavního nádraží dnes ráno zabil člověka. Provoz v úseku do Brna Chrlic byl podle informací na webu Českých drah zastaven, vlaky tam dočasně nahradily autobusy.

To, že na trati mezi hlavním nádražím a Chrlicemi je mrtvola, kolem šesté ráno zjistil strojvedoucí jednoho z osobních vlaků. Havárie se podle mluvčího stala mezi hlavním nádražím a Chrlicemi na "širé trati", tedy v místě, kam lidé nemají vstupovat.

babetku ( 21. března 2013 12:34 )

No na videu je tramvaj číslo 57.......

babetku ( 21. března 2013 12:31 )

Tak koho ta tramvaj vlastně srazila? Blesk píše ženu, idnes tvrdí něco jiného:"pražské Bělohorské ulici dnes brzy ráno tramvaj srazila a zabila chodce. Nehoda se stala v okolí zastávky Malý Břevnov, tramvaj muže zachytila a táhla za sebou ještě asi půl kilometru." Zdroj: http://praha.idnes.cz/nehoda-v-belohorske-04d-/praha-zpravy.aspx?c=A130321_070734_praha-zpravy_js

jarypadlo ( 21. března 2013 08:14 )

Vážení diskutující a zprávaři-buďte objektivní,tramvaj sice ženu srazila,ale správně mělo:žena vstoupila před rozjetou tramvaj.Je to smutné,ale stejné jako u opravdových vlaků.Tam nikdo nezkouší hodit vinu na strojvedoucího ať se jedná o chodce nebo automobily.

hanka_ ( 21. března 2013 08:00 )

ZASE číslo 22?! To je fakt prokleté.

Zobrazit celou diskusi