Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britský poslanec skončil za mřížemi, porval se v parlamentním baru

Autor: shp - 
15. března 2013
10:17

Nechvalně proslulý bitkař, bývalý voják a problémový poslanec Eric Joyce se opět porval. Po bitce v parlamentním baru, která se odehrála v noci na dnešek, skončil za mřížemi.

Před rokem byl Joyce po obdobném incidentu odsouzen k zaplacení vysoké pokuty a byl nucen přestoupit od labouristů mezi nezávislé poslance. Strážci pořádku byli podle mluvčího metropolitní policie přivoláni na místo činu ve čtvrtek před 22:30 místního času. Kvůli výtržnosti ve sněmovním baru zatkli muže, který zůstává ve vazbě a vyšetřování případu pokračuje.

Rvačka za 89 tisíc

Joyce, který je bývalý voják, byl loni v březnu odsouzen k pokutě ve výši 89 tisíc za rvačku, která se odehrála na konci února. Musel také odškodnit čtyři konzervativní kolegy, které napadl v baru, kam mu soud načas zakázal přístup. Vzdát se svého mandátu Joyce odmítl, ale přislíbil, že se v příštích volbách v roce 2015 nebude ucházet o znovuzvolení.

Obrazy za peníze daňových poplatníků

Vzdal se také členství ve své straně a omluvil se sněmovně. Joyce se v minulosti dvakrát stal nejdražším britským zákonodárcem. Měl z poslanců nejvyšší výdaje, mezi které započítal i nákup tří olejomaleb. Na otázku, proč peníze daňových poplatníků využil zrovna tímto způsobem, odpověděl, že obrazy "byly hezké".

evinka111111 ( 15. března 2013 13:29 )

já su pro moji segru

jarda304 ( 15. března 2013 11:26 )

tak socani se nejen mezi sebou fackujou dokonce i v Anglii

girasole. ( 15. března 2013 10:57 )

A podle jakych kritèrii màme vybìrat..kdo napàchal vìc hrìchu? Jsem pro Smuclerku bo svè tabu ukàzala jen Haskovi

rudyptak48 ( 15. března 2013 10:44 )

á poněkud odbočím k volbě papeže na Blesku.... Jak Hluboce jsme klesli... aneb volba papeže Blesku. Nabízím jen 6 kardinálů pro volbu, ne 115 jako ve Vatikánu. Jiří Fabian-absolvent žurnalistiky UK, má zkušenosti zemědělce. Ondřej Höppner-lidový novinář, stážista od BBC, přes Aha a Šíp se dostal do nedělní školy Blesku. Pavel Šafr-odstartoval v MF Dnes k zítřků Reflexu a pozítřkům Blesku. Obdřej Tichý-odkojen MFDnes, mrknul na Novu a pak jej zasáhl Blesk. Františka Čížková-sufražetka, nakažená HIV Playboyem, straší na Blesku svým zjevem s rudými rty. Libuše Šmuclerová-odkryla své Tabu generální ředitelky a ukázala ho Haškovi. Kdo se vám svými a m o r á l n í m i zasadami nejvíce zamlouvá pro funkci papeže Blesku?

Zobrazit celou diskusi