Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nechutná závislost: Američanka sní 15 deodorantů za měsíc!

Mladá Američanka je závislá na pojídání deodorantů
Mladá Američanka je závislá na pojídání deodorantů  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: psch, INT - 
4. března 2013
21:40

Opravdu podivnou závislost si vypěstovala devatenáctiletá Nicole. Měsíčně sní až 15 deodorantů, nedokáže totiž odolat jejich chuti, když vynechá dávku, začne ji bolet hlava, naopak když je jí, má křeče v žaludku – přesto s tím nedokáže přestat.

Mladá Američanka v americké televizní show My Strange Addiction (Moje podivná závislost) přesvědčila diváky o své opravdu podivné závislosti. Už od útlého věku pojídá deodoranty, před dvěma lety se z toho stala závislost.

Nicole s pojídáním nedokáže přestat, dodnes jich snědla více než 350, v průměru to znamená jeden deodorant za dva dny. „Můj mozek mi říká: Musíš to sníst! Snažila jsem se s tím na týden přestat, ale bylo mi hodně špatně a měla jsem silné bolesti hlavy,“ řekla mladá Američanka.

Pojídání přípravků proti pocení rozhodně zdravé není. Nicole způsobuje její závislost křeče v žaludku a sucho v puse, proto sem tam místo tuhého deodorantu sáhne po spreji.

„Když si uvědomím, že u sebe nemám deodorant, zpanikařím. Popadne mě šílená úzkost a rozčílím se,“ dodává Nicole. Její přátelé už ji přesvědčili, aby si zašla k doktorovi, který jí to rozmlouvá. Místo deodorantů se snaží jíst mandle.

lpitriska ( 5. března 2013 09:39 )

Aspon vonavě s.e.re a krká Je to blbka

Zobrazit celou diskusi