Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Pád miliardářské dcerky (26) na dno: Z luxusu do vězeňské cely

Autor: ljš - 
27. února 2013
08:11

Vyrůstala v rezidenci podobné zámku, teď počítá minuty v maličké vězeňské cele. Cecilia (26), dcera německého multimilionáře, byla zatčena za zabití drogového dealera.

Ve věznici, kde Cecilia čeká od minulé středy na soud, se v maličkých celách tísní na 500 vězňů. Do buňky o rozloze 8 m2 se vejde jen jednoduchá postel, stůl, židle a skříňka.

Přesto ale paradoxně může pro Cecilii vězení, do kterého se dostala poté, co ubodala drogového dealera, který napadl jejího přítele, znamenat záchranu. Německé věznice jsou totiž proslulé velmi přísným režimem a Cecilia by se tak mohla konečně úplně zbavit drogové závislosti.

Její rodina nad ní stále údajně hůl nezlomila, stará se dokonce o její dítě, a tak by se po odpykání trestu mohla vrátit do rodinné rezidence a začít nový a lepší život. Pokud ale soud zvolí nejpřísnější trest, může to trvat celých deset let.

zlobivka1986 ( 27. února 2013 10:08 )

Samozřejmě o tom nevíme detaily, ale pokud někoho ubodala když je někdo jiný napadl tak to snad nebude tak horké. Jasně nepřiměřená obrana, ale když se útoku brání ženská tak buďto se prakticky neubrání nebo to musí být nepřiměřená obrana.

Zobrazit celou diskusi