Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pád anděla: Milionářská dcerka ubodala dealera!

Autor: ljš - 
26. února 2013
13:59

Je to klasické drama jako z románu. Mladá dívka z bohaté a vlivné rodiny spadne do drogové pasti a skončí na dně na ulici. V případě dcery německého multimilionáře se však žádný happyend nekoná. Cecilia (26) ubodala drogového dealera a čeká ve vazební cele na soud.

Ceciliin příběh nyní v šoku sleduje celé Německo. Heroin, crack a valium ji dostaly na úplné dno, ze kterého už nebylo návratu. Závislost ji dohnala do společnosti lidí, kteří nemají ke zločinu daleko.

V osudnou středu se dcera německého módního magnáta povalovala na pokoji ušmudlané ubytovny v Hamburku, kde v zoufalých podmínkách přežívala se svou kamarádkou Asuncion R. (28) a jejím přítelem Nizarem A. (†33), který se živil jako drogový dealer.

Na dveře ale náhle zaklepal její partner Youcef, který v rukou držel několik tašek a hystericky křičel, že je musí rychle někam schovat. Došlo k hádce, při níž Nizar, který ho nechtěl pustit dovnitř, vytáhl nůž a začal do Youcefa bodat. Když mu nůž vypadl, Cecilia ho popadla a bodla ho do plic.

Zatímco Youcef leží s těžkými zraněními v nemocnici, Nizar byl na místě mrtvý. Policisté dívku odvezli do vazební cely, kde čeká na soud. Za zabití jí hrozí až deset let. Krásný blonďatý anděl, kterého rodiče rozmazlovali, tak upadl na samé dno společnosti.

odin641 ( 26. února 2013 14:46 )

Podle těch jmen soudím že všichni jsou čistokrevní Němci-blondati a modroocí

zavistivec ( 26. února 2013 14:38 )

Berte to z rezervou, přece čtete noviny určene pro zábavu. BLESK

Zobrazit celou diskusi