Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

»Milionář« Michal Červín utekl před soudem: Je nezvěstný?

Autor: tuš, rvs - 
26. února 2013
07:32

Před hrozbou osmi let za mřížemi utekl milionář z reality show Vem si mě! Michal Červín (42) za hranice České republiky, kde jsou na něj zákony krátké. O pár týdnů navíc si tak prodloužil sladkou svobodu, která mu ale zhořkne, jakmile se vrátí domů.

Za zpronevěru 22 milionů korun ho loni na podzim poslal soudce na 8 let do vězení. Červín se proti rozsudku okamžitě odvolal a právě dnes měl na lavici obžalovaných stanout znovu.

Válí se na pláži

Ale ejhle! Místo toho si bývalý partner Barbary Kautmanové (35) užívá slunce, povaluje se na písčitých plážích a klopí do sebe jeden drink za druhým ve Spojených Arabských Emirátech.

„Advokát obžalovaného sdělil asi před týdnem soudu, že má pan Červín zaplacenou měsíční dovolenou v Dubaji, ze které se vrací až 12. března. Z toho důvodu bylo soudní jednání přeloženo na 2. dubna,“ řekl Blesku mluvčí vrchníhosoudu v Praze Jan Fořt.

Nechce bručet

Ačkoliv není pochyb o tom, že si u odvolacího soudu Michal Červín vyslechne stejný verdikt, zuby nehty se brání svému provinění. „Doufám, že soud vrátí vše na městský soud, aby se konečně vypátral skutečný viník a nebyly ignorovány námi vyvrácené důkazy proti mé osobě a zároveň bylo umožněné dokazování mé neviny, což mi v prvních jednáních soud víceméně neumožnil,“ hájí se Červín.

Neplatí alimenty

Kromě právníků má na něho spadeno i matka jeho dcery Rozárky (4).  »Milionář« totiž neplatí Kautmanové alimenty, které mu soud před čtvrt rokem vyměřil na výši 4000 korun měsíčně. Ta se hlavně bojí, aby Červín nepláchnul a ona tak nepřišla o příspěvky na dítě.

VÝZVA BLESKU

Víte, kde teď Michal Červín je? Znáte podrobnosti o jeho případu? Pište na tipblesk.cz nebo volejte horkou linku 724 249 000

alex0800 ( 27. února 2013 06:56 )

Lehká žena si chtěla vzít milionáře a najednou se bojí.. Velmi vtipné ;-) Je fascinující, jak všichni řeší pouze peníze, jak kdyby láska a mír neexistovaly. A hlavně, jak kdyby si za peníze mohli koupit skutečný život. Tento fakt dokazuje, jak jsou někteří lidé pouhými prázdnými schránkami..

montevideo ( 26. února 2013 18:28 )

Měsíční dovolená v Dubaji? Pro "milionáře" maličkost ...

pekar10 ( 26. února 2013 16:42 )

Ako u nás na Slovensku.

zadnice ( 26. února 2013 13:10 )

Domů se samozřejmě nikdy nevrátí. To je tím, že lotři nejdou od soudů rovnou do basy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

peterwilliams ( 26. února 2013 12:52 )

panikekulova

Zobrazit celou diskusi