Před pěti lety se podnikatel Michal Červín rozhodl, najít si nevěstu v televizní reality show Vem si mě. A skutečně tam svoji vyvolenou potkal. Stala se jí Barbara Kautmanová. I když se ale pár nakonec nevzal, Barbara otěhotněla a v září roku 2008 porodila krásnou holčičku Rozárku.

Náhlý rozchod

Šťastné soužití ale partnerům dlouho nevydrželo a po více než půl roce od narození dcery se rozešli. A začala válka. Barbara mu vyčítala, že je děvkař a že ji podváděl s kým mohl. Naopak Červín vzkazoval médiím, že mu Kautmanová sebrala dceru! „Vztah s ním byla asi největší chyba mého života,“ komentovala tehdy soužití s Červínem Kautmanová. „Tuhle ženskou mi byl čert dlužen,“ odvětil tenkrát Červín.

Žene ho k soudu

Barbaře došla s Červínem trpělivost a v polovině roku 2010 ho hnala k soudu. Stěžovala si, že na Rozárku neplatil alimenty ve výši 15 tisíc korun měsíčné. Ani po roce se ale nic nedělo, a tak tahanice o výživné na Rozárku pokračovaly dál. I přesto, že Kautmanová tvrdí, že se Červín o dceru nezajímá a rok a půl od jejího narození ji neviděl, posílá podnikatel Barbaře další úder. Chce Rozárku do střídavé péče.

Nemá peníze, tak se svlékla

Červín stále neplatí alimenty, a tak se Barbara rozhodne nafotit nahé snímky pro zahraniční magazín.Dokonce nafotila i lechtivé snímky v objetí s Miss Evropské unie Silvií Kováčovou. Sumu, kterou za sexy snímky dostala, ale nechtěla přiznat.

Červín chce dceru jen pro sebe

Barbara Kautmanová se hroutí. Její bývalý partner si to se střídavou péčí rozmyslel a svoji dceru chce získat výhradně do své péče. „Nepřestanu o ni bojovat,“ prohlásil před rokem Červín. Koncem roku 2011 skončil boj o alimenty na Rozárku. Soud rozhodl, že Červín bude platit 7.500 Kč měsíčně. Kaufmanová zuří. Chtěla totiž dvojnásobek.

Červínovi hrozí 12 let za podvody

Boje o výživné dcery skončily, Červína ale opět čeká soud. Tentokrát ale může skončit v base. Podnikatel čelí obvinění z úvěrového podvodu, kterým získal 16 miliónů korun. Hrozí mu až dvanáct let vězení. Tehdy podnikatel přiznal, že bral léky proti depresím. Soud byl ale odročen. Oba tak skončili bez peněz. Barbara, která si totiž vydělávala jako delegátka na lodích v Itálii, přišla o kšefty poté, co se Costa Concordia nedávno položila na bok.

Dnes opět u soudu

Dnes stane Michal Červín znovu u soudu a bude čelit hned dvěma obviněním. Nejprve se bude obhajovat ze zpronevěry šestnácti milionů korun. Pak se bude opět řešit spor o výživné na dceru Rozárku. Červín se obává, že se ze všeho zhroutí. „Pokud nezkolabuji, zúčastním se,“ nechal se slyšet podnikatel. První soudní přelíčení kvůli zpronevěry bylo ale odročeno. Státnímu zástupci Červína se udělalo nevolno.  

Fotogalerie
9 fotografií