Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hodila synem (†4 měs.) o zem! Soud potvrdil: Krkavčí matka si odpyká 16 let

Vražedkyně Iveta Janíčková si za vraždu syna Jeníčka odpyká 16 let
Vražedkyně Iveta Janíčková si za vraždu syna Jeníčka odpyká 16 let  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: simao, ČTK - 
21. února 2013
11:09

Příběh vražedkyně Ivety Janíčkové budí hrůzu. Odsoudili ji za to, že týrala svou devítiletou dcerku. A když měla kvůli nástupu do vězení přijít o čtyřměsíčního syna Jana raději ho zabila! Zrůdná matka však nyní stráví 16 let za mřížemi - definitivně.

Proti šestnáctiletému trestu se původně odvolala. Její vina je však nepopiratelná - sama Iveta Janíčková se prý totiž při policejním výslechu přiznala, že svého teprve čtyřměsíčního syna hodila loni v květnu na zem.

Na následky poranění hlavy pak děťátko o několik hodin později zemřelo, zatímco matka si šla lehnout a o jeho zdravotní stav se dále nezajímala. Včasný lékařský zákrok přitom mohl Jeníčka zachránit.

Vrchní soud v Olomouci dnes rozhodl, že vražedkyně Iveta Janíčková si definitivně odsedí 16 let. Se synem hodila matka čtyř dětí Janíčková o zem v opilosti, podle rozsudku se nechtěla smířit s tím, že syn skončí v kojeneckém ústavu, zatímco ona půjde do vězení na dva roky kvůli týrání své devítileté dcery.

Video  Soudkyně popisuje odporný zločin  - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

pejrak ( 22. února 2013 02:03 )

Všechny zvířata bych urazil, kdybych o ní řekl, že se zachovala jako zvěř a takové lidi(i lidi urážím) takové tvory bych si vychutnal, řezat a solit a hooodně dlouho a pomalu, boží mlýny asi jsou, ovšem melou hooodně pomalu a spravedlnosti se už nemusím dočkat

hela52 ( 21. února 2013 15:30 )

SOUHLASÍM S TRESTEM SMRTI

hela52 ( 21. února 2013 15:29 )

DOUFÁM ŽE JI ZA DOBRÉ CHOVÁNÍ ZA PÁR LET NEPUSTÍ NEBYLO BY TO POPRVÉ

adri3 ( 21. února 2013 15:23 )

takové by se neměly množit, stejně přiváději na svět stejné kreatury jako jsou ony samy.

ylatouf ( 21. února 2013 13:48 )

Žádné peklo ani božské mlýny neexistují.Co takhle veřejná poprava to by byla reality šou.Přidat jednoho špinavého cikán z mačetového útoku a jednoho zlodějskýho politika divácký rekord zaručen.

Zobrazit celou diskusi