Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt v Mníšku: U fotbalového hřiště našli po oslavě mrtvolu!

Muž nejspíš nezvládl návrat z bujaré oslavy. Pravděpodobná příčina smrti je zranění hlavy způsobené pádem.
Muž nejspíš nezvládl návrat z bujaré oslavy. Pravděpodobná příčina smrti je zranění hlavy způsobené pádem.  (Autor: Mediafax)
Autor: ČTK, lm - 
17. února 2013
13:39

Policisté vyšetřují úmrtí pětačtyřicetiletého muže (45), kterého našli svědci bez známek života ve sportovním areálu v Mníšku pod Brdy. Podle všeho zemřel po bujarém večírku místních fotbalistů.

Muž měl zranění na hlavě, které pravděpodobně utrpěl při pádu. "Přesnou příčinu úmrtí určí až nařízená soudní pitva,“ řekl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa. Na místě neštěstí pracovali kriminalisté, kterým příčinu úmrtí pomáhal objasnit soudní znalec.

Podle některých informací mohl být za pádem a smrtí muže alkohol, protože se prý v jedné z místních hospod v noci předtím bujaře oslavovalo. Muž byl nejspíš fanouškem místního fotbalového klubu, či dokonce jeden z bývalých fotbalistů.

Bližší podrobnosti však zatím policisté nezveřejnili. TV Nova se ve své reportáži přiklonila k tomu, že tragicky zemřelým mužem je právě bývalý fotbalista.

petyrka ( 17. února 2013 20:59 )

no kdo asi?! Redaktor Aha, aby měl lepší článek než redaktor Blesku.

petyrka ( 17. února 2013 20:58 )

Policisté vyšetřují úmrtí pětačtyřicetiletého muže (45) když pominu tu absurdnost, tak u věku se v tomto případě dává křížek!!!

naidka ( 17. února 2013 16:48 )

asi rigor mortis.

babicovyjedy ( 17. února 2013 16:43 )

Zobrazit celou diskusi