Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zfetovaný řidič (32) ujížděl policistům: O vlásek minul matku s kočárkem!

Video se připravuje ...
Autor: op - 
7. února 2013
22:25

VIDEO | Rychle a zběsile! Přesně tak jel zfetovaný řidič (32) z Brněnska, jehož honili policisté. Narkoman v renaultu se vyhnul i zátarasu a jen o vlásek minul matku s kočárkem!

Řidičský průkaz feťák, ovlivněný pervitinem, nemá. Už dvakrát o něj totiž v minulosti přišel právě za jízdu pod vlivem drog. Ty mu asi zatemnily mozek, neboť když se ho pokusila hlídka v Těšanech u Brna zastavit, pirát zátaras v podobě policejního auta objel a naopak šlápnul na plyn.

Zběsile ujížděl více než stokilometrovou rychlostí přes Nesvačilku, Moutnici a Těšany. „Řidič ohrozil další účastníky provozu včetně matky s dítětem v kočárku,“ uvedl policista Bohumil Malášek.

Zastavil až doma

Narkoman zastavil až doma v Těšanech, kde ho bránila přítelkyně, matka a otec. „Ti útočili na hlídky smetákem a sekerou a poštvali na ně tři bojové psy,“ popsal další konflikty mluvčí.

Podle něj byl pirát obviněn z řízení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního verdiktu. Tři členové jeho rodiny jsou podezřelí z násilí proti úřední osobě.

peterwilliams ( 8. února 2013 04:19 )

nbcz

Zobrazit celou diskusi