Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horor v České Lípě: Zavraždila holčičku (†4) její matka?

Autor: simao, ČTK, ua - 
12. února 2013
19:53

Nepochopitelná tragédie! Policie na Českolipsku vyšetřuje vraždu teprve čtyřleté holčičky. Z místa tragédie odvezli záchranáři těžce zraněnou matku - pokusila se vzít si život? Žena údajně pořád dokola opakuje, že nic neudělala.

"V České Lípě - Svárově vyšetřují od včerejšího večera kriminalisté násilné úmrtí dítěte," potvrdila mluvčí krajské policie Vlasta Suchánková. Jakékoli další informace zatím policie poskytovat nebude.

"Případ je v naprostém prvopočátku a vyšetřovatelé potřebují čas k tomu, aby zjistili naprosto všechny okolnosti události. Rovněž musíme respektovat zákon, který nás limituje při poskytování informací v případech, kdy je trestný čin spáchaný dětmi či na dětech," sdělila policejní mluvčí.

Střípek po střípku však vzniká hrůzný obraz toho, co se na Českolipsku přihodilo. ČT uvedla, že dítě mělo řezné rány na krku, záchranáři se ho snažili několik desítek minut oživovat, ale svým zraněním podlehlo.

Holčičku zabila matka?

Žena prý ještě několik minut po jejich příjezdu komunikovala, pak ale zkolabovala, její stav je vážný a leží na traumatologii liberecké nemocnice. Podle ČT "několik na sobě nezávislých zdrojů nevyloučilo," že dítěti mohla ublížit právě těžce zraněná matka. Žena údajně záchranářům pořád dokola opakovala, že nic neudělala.

Blesku se na místě tragédie podařilo zjistit, že dům, ve které k hrůzné vraždě došlo, původně patřil starší paní. Po ní jej však zdědil syn a ten jej pronajímal. K tragédii tak došlo v domácnosti jednoho z jeho nájemců - otce holčičky Tomáše. Matka, ani holčička s ním však nebydlely. Proč v osudný večer přišly do bytu a co se tam přesně stalo, to se zatím neví.

marie60 ( 14. února 2013 07:29 )

Tohle nikdy nepochopím, že může máma zavraždit dítě.Dřív ženy mívaly víc dětí a byla bída ale vždy se snažily děti vychovat.

jahodove_ticho ( 12. února 2013 21:15 )

vypadá to na slušnou samici a tý malý je škoda

malavelka ( 12. února 2013 20:07 )

tady je diskuze předčasná.

hela52 ( 12. února 2013 19:58 )

udělat ji to co udělala té holčičce zajímavé že ji se to nepovedlo to asi měla strach aby se nezabila

peterwilliams ( 12. února 2013 14:59 )

Zobrazit celou diskusi