Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Zmizela matka čtyř dětí: Ráno jsem se vzbudil a byla pryč, tvrdí manžel

Autor: uá - 
8. února 2013
13:33

Za velmi podivných okolností zmizela Jana Paurová (32) ze Slavětína na Lounsku. Její manžel přišel na policii ohlásit, že když se ráno probudil, byla pryč. Pátrání po ní, do něhož byl zapojen i vrtulník, je zatím bezúspěšné.

Za jejím zmizením jsou podle lidí z jejího okolí problémy v rodině. S manželem jsou totiž v rozvodovém řízení. „Neklapalo jim to, ona hodně pila,“ řekla jedna z místních. Sousedům je divné hlavně to, že doma nechala své čtyři malé děti. Na svých facebookových stránkách se přitom žena prezentuje jako vzorná matka. Má je plné fotek ze svého rodinného života, na většině z nich jsou zachyceny právě její děti.

Je u jiného muže?

Jana Paurová zmizela v noci ze soboty na neděli. Odešla v černých teplákách, bílých sportovních botách a zelené bundě. „Zatím netušíme, kde by mohla být,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Podle sousedů není vyloučeno, že je u jiného muže. Mohla ale také spáchat sebevraždu nebo se stát obětí trestného činu. Při pátrání po ní proto policisté prosí o pomoc čtenáře Blesku. Neviděli jste ji?

komen ( 13. února 2013 19:04 )

komen ( 10. února 2013 09:48 )

Proč ani Jana začala pít? Kdopak to ví? Jana taková dříve nebyla nepila jak duha... jak všichni tvrdí. Proč pije? Protože se jí v problémech lépe žije. Kdo by nechával malé děti s opilou mámou?

jahodove_ticho ( 10. února 2013 02:46 )

jsem jahodová trojhvězdička? ty jsi ale sluníčkové mocinky zlatíčko. muck plno hovínek měla tvoje maminka v zadku,ale nevadilo, tvuj tatínek je hezky očistil a jelo se dál. muck. a dost keců stará renato,musíme jít hledat janičku co má u sebe s chlastem lahvičku!!!!

renata1964 ( 10. února 2013 01:06 )

mozna jsi ty z pice vylezl nebo vylezla jako smrad a smrdis dodnes ***e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!proklinam celou tvou rodinu ***u!!!!!!!!!!!!!

renata1964 ( 10. února 2013 01:00 )

ten tvuj ***ly ksicht nikdo neprosi jeste by se nam chudera vylekala takoveho ***a skaredeho jak jsi ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi